Capitolul 1

178 15 4
                                    


- Auzi, crezi ca trebuia sa iau cuțitul la mine?ma intreaba refacandu-si machiajul

- Daca l-ai fi luat cu tine, tipii aia ți l-ar fi confiscat si tu turbai. Deci nu ieșea nimic bun din asta. Plus ca era sa o omori pe tipa de la ghișeu ca nu voia sa-ți dea plușul ăla mai ieftin. Ce Doamne Sfinte e in mintea ta? Vrei sa ajungem a 100 a oară la închisoare?

- Iubirea mea pentru plușuri rămâne neschimbata. Trebuia sa fac ceva sa-l iau! Nu aveam bani destui. Plus ca acum nu imi mai trebuie. Am trecut peste.spune cu mâinile in Sân.

- Ah, atunci nu mai vrei asta nu? O intreb scoțând Ursulețul pe care voia sa-l ia.

- Copilul meuuuuu ! Yaaaayyy copilul meu Mersiii, te iubesc! Te iubesc!spune strângându-ma de gât.

- E-Evie, s-se uita l-lu-lumea! Imi poti da drumul! Te rog!spun bătând in scaun.

- Oh, da scuze Wends.

Am tras aer adânc in piept ca sa-mi oxigenez plămânii.

***

Am ajuns la aeroport si veste buna, trebuie sa ajungem singure la casa cumpărată de ai noștri.

Niciun taxiu, autobuzul nici măcar nu stiu pe unde mama naibii se duce si plus de asta, nu stiu nici strada. Am doar o poza pe telefonul care are bateria aproape moarta.

Evie's Pov.

Faci mișto de mine ? Dupa ce ca ne-au exilat practic din America, suntem rătăcite, imi e foame si vreau sa stau in pat înainte înceapă ziua de mâine de înmormântare. Școala.

- Uite asta e casa.imi arata Wendy o poza de pe telefonul ei.

- Si ce vrei sa fac eu? Sunt sistem GPS sau ceva?Îi spun sarcastica.

- Daca vrei sa ajungem pana mâine dimineața, coase-ți gura si mișca-te.imi spune dragandu-ma de mana.

Am întrebat oamenii de pe strada unde e casa si le-am arătat poza. Noroc ca un așa zis vecin de-al nostru ne-a arătat drumul.
I-am mulțumit si am intrat in casa.

- Hm, e pe gustul meu. Dar trebuie modificat ceva,spun uitându-ma la camera mea si a lui Wendy,Ne trebuie putina culoare.

-Nu stiu ce faci tu, dar eu voi fi moarta pana mâine dimineața. Sa iti găsești ceva care se potrivește cu școala.imi spune intrand in camera si trântind usa.

- Sti ca nu exista așa ceva pentru mine!urlu si intru in camera.

Mi-am pus hainele si rochiile mele prețioase in dulap apoi m-am ocupat de decorarea camerei. Am lipit postere cu Jeff si iubitul meu Toby pe pereți, cu Yohio care e unul din preferații lui Wends care da buzna in camera si imi ia toate posterele cu Yohio si Aryu Morrigan.

- Hei, lasa-mi măcar unul,urlu la era si imi arunca cu un poster in față, si nu mai umbla goală pe coridor! Nu se stie cine poate intra in casa!

- Intra dracu peste tine! Treci si hibernează daca nu vrei ca mâine sa asasinezi toată clasa!urla la mine de pe parte cealaltă a ușii.

-Ma rog.spun si imi dau ochii peste cap.

Am intrat in in baie si mi-am facut un dus cald care imi mângâia pielea albă si fina. Mi-am desfăcut parul, m-am demachiat si am luat pe mine o cămașă cu pete de "sânge", adică suc de roșii de cand ne-am uitat la un film horror si mi-a fost mila sa o arunc fiindca arata prea bine. M-am acoperit cu plapuma călduroasă si am dat frâu liber viselor.

Wendy's Pov.

Am înaintat încet printre pomii demult morți si înconjurați de o ceata densa. Se auzeau maraituri dintr-o parte si din alta a pădurii. Zgârietura de pe spatele meu pulsa si simțeam ca voi cădea in orice moment. Evie nu era de găsit pe nicăieri si eu alergam de mult timp. M-am oprit si am căzut in genunchi. Ma dureau picioarele. Maraiturile se auzeau din ce-n ce mai aproape de mine pana am putut simți din nou ghearele in spatele meu si am vazut negru in fata ochilor.

- Wends, Wends! Trezirea întârziem la școala.

Am deschis ochii si am țipat plesnind-o pe Evie.

-Hei, pentru ce a fost asta!?urla la mine punând mana pe obraz.

-Scuze,reflexul animal.spun ridicând din umeri.(si reflexul asta ii apartine autoarei ((: )

Am dat-o afara din camera si m-am pregătit pentru școala. M-am îmbrăcat cu cămașă in carouri roșie care am legat-o de brau, o fusta de piele neagră, jampieri, botine negre cu toc gros iar ca accesorii mi-am luat brățări de argint si un ceas aurit, m-am dat cu putin machiaj si mi-am luat ghiozdanul negru vintage.

- Hai odata! O sa facem ceva timp pana la școala!urla Evie la mine.

Am coborât scările si am ramas destul de uimita de ținuta ei drăguța. Putea o rochie albă cu putine pete de sânge spintecata in unele părți, machiaj la fel de strident ca de obicei si parul drăguț aranjat si in picioare purta cizme negre pana la genunchi lăcuite si purta si o pereche de strampi cu dungi roșii si negre. Ghiozdanul ei era negru si avea cranii tatuate.

- Arați trăsnet! Acum hai sa plecam.spun ieșind din casa cu ea de mana.

Curtea școlii era pustie fiindca deja se sunase. Am intrat in scoala unde ne aștepta Dirigintele cu Directorul.

- Buna ziua!salutam noi politicos facand o plecăciune scurta.

-Buna fetelor, eu sunt directorul Kwon, iar dansul este dirigintele vostru de muzica, Domnul Park.spune directorul arătând spre un domn scund si putin grăsuț.

L-am urmat pana la sala de clasa si ne-a spus sa rămânem afara pana ne cheama el.

- Elevi, azi aveți 2 colege noi! Va rog intrați fetelor.

Cand am intrat, privirile lor erau ațintite spre noi si nimeni nu spunea nimic.

- Va rog prezentați-va.ne spune arătând mai întâi spre mine.

- Buna eu sunt Wendy Manrrow, am 16 ani si stau in Hollywood. Sper sa me înțelegem bine!spun facand o plecăciune.

Toți baietii au fluierat cand au auzi Hollywood.

- Salut, eu sunt Evie Moonlay, am 16 ani si stau in Hollywood. Sper sa ne înțelegem bine!spune Evie si face o plecăciune scurta.

Ne-am Așezat in bancile indicate de Diriginte. Pana acum am început bine. Pana acum.

Rebela printre vedete\\KpopOnde histórias criam vida. Descubra agora