Kino

50 9 0
                                    

Keď som sa zobudila Niall ešte spal. Postavila som sa išla som do kúpeľne obliekla som sa (obrazok) potom som sa namaľovala. Keď som sa vrátila do izby tak Niall sa prebúdzal.

,,Dobré ránko" povedala som.

,,Dobre" povedal. Postavil sa a prišiel ku mne. Dal mi pusu na krk a objal ma okolo pása. Ja som sa otočila dala som mu len letmú pusu a bežala som dole.

,,Kam ideš?" zakryčal a bežal za mnou. Pribehla som dole a Niall za mnou. Tam boli tie tri kravy. Takže dnes asi raňajkovať nebudem.

,,Nattaly nezajdeme do Nando's?" opýtal sa Niall. Usmiala som sa a išli sme. Objednali sme si, najedli sme sa a rozhodli sme sa ísť do kina.

,,Načo pôjdeme?" opýtala som sa.

,,Na nejaký horror?"opýtal sa Niall.

,, V pohode" povedala som. Vybrali sme si Paranormal activity 3. Kúpili sme si popcorn a coca coly. Potom ako film skončil som išla domov.

--------------------------------------------------

Dnes ideme na lyžiarsky. Obliekla som si čierne leginy a biele tričko a sveter keďže ideme autobusom a nepôjdem v rifliach. Otec na nas zavolal nech už ideme dole tak som si zobrala svoj kufor a išla som dole. Otec nás odviezol pred školu kde sme sa mali stretnúť. Už tam bol autobus. Vošla som do neho a v zadu som videla Pezz. Rozbehla som sa za ňou.

,,Pezz" zakryčala som.

,,Natt" objala som ju.

,,Vieš ako som sa bez teba nudila?" opýtala som sa jej.

,,Viem o tom" povedala tichšie.

,,O čom?" nevedala som o čom trepe.

,,Že chodíš s Niallom" povedala a uškrnula sa.

,,Nerob s toho vedu" povedala som.

,,Čo si tu tak šuškáte?" ozval sa zrazu Harryho hlas spoza mňa.


LondonOnde histórias criam vida. Descubra agora