Naozaj?

106 9 2
                                    

Ráno ako každé iné. Vstávam oblečiem si čierne rifle čierne obyčajné tričko čiernu mikinu a čierne vansy. Čierna je podľa mňa najkrajšia farba. Ku mne sa aj hodí môj život je čierny. A inak volám sa Natalia Smithová môj otec je angličan mama slovenka môj otec je celkom zazobaný. Mama pracuje ako právnička takže na mňa moc nemajú čas a ani mi to nevadí.Dobre to by stačilo o mne. Zišla som dole kde nikto nebol ako zvyčajne. Zobrala som si banán a tackala sa pomaly do školy. Prišla som asi tak za osem minút nebývam ďaleko od školy. Pred školou ma čakala Klára moja komoška. Prišla som k nej pozdravili sme sa a išli sme do školy.Deň prešiel rýchlo ani som sa nenazdala.Išla som domov keď som prišla domov boli tam moji rodičia. Čo sa stalo?Našli si na mňa nebodaj čas.

,,Ako to že ste tak skoro doma?"spýtala som sa ich.

,,Ahoj Natalka. Poď sadni si sem. Musíme ti niečo povedať"povedal otec.

,,Ja...ja som tehotná" povedala mama a mne skoro vypadli oči. Nahodila som nechápavý výraz a keď som chcela niečo povedať tak otec začal.

,,A máme ešte jedno prekvapenie.Budeme sa sťahovať do Londýna.Odchádzame pozajtra". Povedal celý natešený. No ja som moc šťastná nebola.

,,To mi poviete teraz?" opýtala som sa naštvane a aj som bola.

,,Mala by si sa začať baliť nemáš veľa času".Povedala kľudne mama.

,,Tak na to zabudni" povedala som a bežala som hore. Zarazilo ma aj to že už mali všetko zbalené. Kedy to stihli? Ráno to tu ešte nebolo alebo som si to nevšimla? Neviem.Vzala som mobil a zavolala Kláre nechcela som jej to hovoriť po telefóne tak sme sa dohodli že sa stretneme v kaviarni. Zišla som dole a tam sa mama a otec maznali.Fuj. Keď ma otec videl spýtal sa ma či už som zbalená.

,,Niesom lebo nikam nejdem!"povedala som naštvane.

,,Mladá dáma máš osemnásť?" opýtal sa ma.

,,Mám sedemnásť"povedala som naštvano.

,,Tak vidíš a do toho Londýna ideš" povedal kľudne.Nenávistne som sa na neho pozrela a išla som preč. Potom som len počula kam to ideš ale to som odignorovala. To zase bude keď prídem domov. No čo už a to decko už sa tešim ako ho budem musieť stále strážiť. Och bože išla som smerom ku kaviarni. Keď som prišla tak tam Klára už čakala. Sadla som si k nej.

,,Tak čo si mi chcela povedať?" povedala.

,,No akosi sa sa moji sprostý rodičia rozhodli že sa sťahujeme do Londýna"

,,To si so mňa robíš srandu" povedala prekvapene.

,,A čerešničkou na torte je to že čakajú decko"

,,Oni sa zbláznili" povedala prekvapene.

,,A najhoršie na tom je to že odcházdame pozjtra takže nejdem ani do školy."povedala som smutne. Nie že by mi škola chýbala ale čo budem robiť bez Kláry? Oni sa úplne pomiatli. S Klárou sme strávili celý deň domov som sa vrátila až večer rodičia už spali.

----------------------------------------------

A je to tu sedím v lietadle a letím do Londýna. Pred mesiacom by ma ani nenapadlo že by sme sa sťahovali do Londýna.Keď sme prileteli vyzdvihli sme si kufre a išli sme do nášho nového domu. Bol veľký biely moderne zariadený. Moja izba bola bielo čierna tak som si ju aj predstavovala(obrazok).Zvalila som sa na posteľ a zaspala som.

------------------------------------------------

Zobudila som sa o 17:50 to som tak dlho spala? Išla som do kúpeľne a napustila som vaňu. Strávila som tam asi 1hodinu a pol. Potom som vyliezla a ľahla si do postele zapla som si môj macbook a pozrela som si slovenských a českých youtuberov. Potom zahraničných a akosi som zaspala.

-----------------------------------------------

Rano som sa zobudila na otravný zvuk budíka. Do riti dnes je prvý deň v novej škole. Obliekla som si čierne jeansy , biele tielko a slabo rúžový svetrík do polky stehien k tomu moje obľúbené čierne vansy a išla som. Prišla do riaditeľne riaditeľka mi dala rozvrch a išla som do triedy. Vošla som tam a sadla si do voľnej lavice úplne vzadu. Otočila sa na mňa pekna blondinka.

,,Ahoj ty si tá nová že?"povedala

,,No hej"

,,Som Perrie"

,,Natally"

,,Tak Nataly ako sa ti páči Londýn?"

,,No zatiaľ som sa tu ešte nestihla popozerať keďže sme prišli včera" povedala som.

,,Čo by si povedala na to keby som ti dnes poukazovala Londýn?"opýtala sa.

,,To by bolo super" povedala som.Ďalej sme sa nedostali lebo zazvonilo. Do triedy prišla učiteľka mali sme matematiku.

,,Sadnite si"povedala a začala vysvetľovať učivo o asi 10 minút sa otvorili dvere a tam boli štyria chalani. Jeden bol modrooky blonďiak potom tam bol jeden s kudrnatými vlasmi a dvaja hnedovlasý.

,,Horan,Payne, Tomlinson,Styles zase neskoro" povedala učiteľka. Oni len prevrátili očami a išli si sadnúť.Hodina skončila a ja som sa vybrala von. Zamyslela som sa a do niekoho som narazila. Spadla som na zem.

,,Dávaj pozor"

Tákže toto je prvá časť poviedky dúfam že sa vám bude páčiť. Prepáčte za chyby.














LondonWhere stories live. Discover now