Party

66 9 0
                                    

Prišla som domov osprchovala som sa a obliekla som si biele rifle s dierami na kolenach obyčajne čierne tričko čiernu mikinu a išla som za Pezz. Keď som prišla ku nej otvorila jej mama.

,,Dobry prišla som za Perrie"

,,Nattaly poď ďalej Perrie je hore" povedala a usmiala sa.Išla som hore.Zaklopala som a vošla som.

,,Ahoj tak ideme na to?" opýtala som sa.

,,No mne sa vlastne nikde ísť nechce. Nechcem ho ani vidieť. Najradšej by som mu vytrhala tie jeho kudrnaté vlasy" povedala naštvane.

,,Pekne tam pôjdeš a on ti to pekne krasne vysvetli o to sa postaram. A teraz vstávaj" povedala som.Ona vyliezla z postele. Obliekla si šedé rifle biele tielko a rúžový svetrík. Bolo to super. Namaľovala sa a obula si slabo rúžové conversky a išli sme keď sme boli neďaleko Harryho domu bola už počuť hlasná hudba. Vošli sme dnu hneď sme stretli Harryho ten sa rozbehol za Pezz a chcel jej dať pusu ale ona sa odtiahla.

,,Pezz láska nemusíš žiarliť na Evelin vieš že ľúbim len teba" povedal Perrie sa mu hodila okolo krku ja som radšej išla až si to tam môžu užiť stretla som Nialla pri alkohole.

,,Čau" povedala som keď som prišla k nemu.

,,Čau dáš si niečo?" opýtal sa.

,,Vodku" povedala som. Niall mi nalial vodku potom si nalial on vypili sme to na ex. Potom to pokračovalo tak ešte asi 6-krat a už som bola pekne v naladičke prišiel k nám Liam a spýtal sa či si nezahráme fľašu. Súhlasili sme. Hrali sme ja Perrie a Harry, Niall, Liam, Louis.

,,Točim" povedal Louis. Zatočil a fľašanebránila Liama a Nialla.

,,Urob Nattally cucflek" povedal Liam.Zasmiali sme sa a Niall sa postavil a prisal sa mi na krk. Potom roztočil fľašu padla na mňa a Harryho.

,,Daj Louisovi pusu na pery" povedala som a zasmiala som sa. Harry sa postavil prišiel k Louimu a dal mu pusu. Tak sme hrali ešte asi desať minút potom nás to prestalo baviť. Išla som tancovať. Tancovala som len tak a zrazu sa niečie ruky obmotali okolo môjho pása. Otočila som sa bol to Niall začal mi bozkávať krk.

,,Niall čo robíš?" opýtala som sa.

,,Vieš o tom že si krásna?" opýtal sa a pokračoval.

,,Vieš o tom že si opitý?" opýtala som sa.

,,Niesom ani trošku" povedal.

,,Vôbec " povedala som a otočila som sa.Niall sa mi prisal na pery a ja som sa nebránila. Chytil ma za ruku a ťahal ma do nejakej izby. Tam ma hodil na posteľ a začal ma vyzliekať. Potom sa vyzliekol on. A potom sme sa spolu vyspali.

Nova časť nabera to grady :3 každopadne dufam že sa vam páči:D dalšia zajtra:)








LondonWhere stories live. Discover now