•1.Čtvrtý ročník zahájen!

16.6K 739 63
                                    

,,Na tohle jsem se těšil celé léto!" vydechl Harry a posadil se k nebelvírskému stolu. ,,Doufám, že jsi tím myslel, že ses těšil na všechny předměty, zkoušky a tak podobně," ušklíbla jsem se a posadila se naproti jemu. ,,Hermiono, dej aspoň jednou s tím učením pokoj," protočil očima Ron, který zasedl vedle Harryho a prosebně se díval na Brumbála. Zřejmě se nemohl dočkat, až se stoly naplní jídlem.

,,A ty jednou konečně přestaň myslet na jídlo!" okřikla jsem ho. ,,Hej vy dva, jsme tu pár minut a vy už se hádáte," zasmál se Harry a pokroutil hlavou.

,,Harry?" usmála jsem se na něj sladce a čekala, až se na mě podívá. ,,Zmlkni."

Harryho to na chvíli zaskočilo, ale pak se znovu zasmál. Profesorka McGonagallová cinkla lžičkou do poháru a zvolala: ,,Prosím klid! Profesor Brumbál vám chce něco sdělit k nadcházejícímu roku!" Pohodlně jsem se posadila a čekala na Brumbálův proslov.

,,Vítejte v dalším ročníku v Bradavicích! Vítám všechny nové žáky a všem přeji úspěšný rok! Tento rok se stane opravdu zvláštním. Bude se konat turnaj Tří Kouzelníků. A proto tu tento rok nebudeme sami!"

°Slavnostně přísahám, že jsem připravena ke každé špatnosti°

Všechny vítám u mé nové povídky a doufám, že se vám první kapitolka aspoň trošku zalíbila:DD já vím, že je to moc krátké, ale možná ještě zveřejním jeden díl:D
Díly budou buď krátké a nebo dlouhé, záleží na tom, co v danné kapitole zrovna budu mít naplánované:D
Přidávání dílů také není určeno:D
°Neplecha ukončena°
Thx, ILY❤

,,Scared?" ,,You wish." ✔ | ᵈʳᵃᵐⁱᵒⁿᵉ ¹Kde žijí příběhy. Začni objevovat