Povestea mea.

15 3 0
                                    

     În primul rand,da,și eu am fost în depresie.Totul a început cand aveam 12 ani.Faza e ca părinții mei nu au fost mereu lângă mine,o mare parte din viața mea ei au fost plecați în Germania.Bineinteles îi sunam săptămânal sau când aveau ei timp dar tot îmi lipseau.In momentul acela stăteam la o mătușa.Matusa mea are o fata mai mare decât mine,ea avea atunci  15 ani,ne înțelegeam bine pana într-un moment când si-a pierdut virginitatea.N-am avut nimic de comentat și nici nu prea îmi pasa,e corpul ei și face ce vrea cu el,dar din acel moment viața mea s-a schimbat.Majoritatea timpului si-l petrecea cu iubitul ei prin parc și chestii dar într-o zi nu a mai venit acasă și nici în aceea noapte.Mama ei o suna incontinuu și ea nu era în stare sa răspundă.In fine.

     Am așteptat pana a doua zi și când mătușa mea și cu mine ne-am hotărât sa mergem la politie verișoara mea a apărut la ușă beata și mai mult dezbrăcată decât  îmbrăcată.

     Atunci am aflat ca mătușa nu știa nici de iubitul ei și nici ca făcuse pentru prima oară sex.

     Timp de câteva zile nu si-au vorbit.Matusa mea interacționa mai mult cu mine decât  cu fiica ei.Verisoara mea s-a saturat ca eu sa îi "fur" toată atenția așa ca s-a îndreptat pe parcursul a mai multe zile și a crescut în ochii mamei ei.Partea proasta e ca verișoara mea s-a saturat și de mine așa ca a vorbit cu mama ei și aceasta a vorbit la rândul ei cu mama mea și eu am ajuns la bunica.Din București,  acolo stătea mătușa,am ajuns la Timisoara.

     A trebuit sa mă mut la alta școală și m-am acomodat destul de greu nefiind o persoana prea sociabila.

     Într-un final mi-am găsit o prietena și un iubit,dacă se putea numi așa la 12 ani.Parintii mei mă vizitau de sărbători și totul părea sa meargă bine.Bunica mea îi tinea locul mamei iar bunicul meu ținea locul tatălui.N-am dus lipsa de nimic,nici material și nici pe plan sentimental.

     Cu câteva zile înainte de ziua mea trebuia sa merg la școală.I-am căutat pe bunici în bucătărie și nu i-am găsit. De obicei ei erau la cafea dimineața când trebuia sa plec.N-am băgat de seama acest amănunt și am plecat.

     Când m-am întors de la școală avusem o zi proasta luasem note mici mă despărțisem de iubitul meu,repet aveam 12 ani nu însemna prea mult dar eram supărată din aceasta cauza, și mă certasem cu câțiva colegi care îmi spuneau ca n-am ce sa caut în școala lor.

     Când am intrat în bucătărie de obicei bunica mă aștepta cu mâncarea dar azi nu era așa. Bunicul stătea la masa și plângea.M-am speriat și l-am întrebat ce se întâmplă. Cu greu mi-a spus ca de dimineață el nu a fost acasă iar bunicii i-a fost rău și a murit.

     Când am aflat efectiv mi-a căzut lumea în cap și mi-a picat fisa,dacă eu eram suficient de deșteptă sa-mi dau seama ca bunica era de obicei treaza dimineata m-as fi dus sa o controlez în camera și as fi chemat o ambulanță iar ea poate ar fi fost vie acum.Inca mai am regrete.

     Cum spuneam,peste câteva zile împlineam 13 ani.Nu mi-am sărbătorit ziua.

     Am trecut și peste înmormântare iar părinții mei au venit și ei încercând sa mă aline.

     După ce au plecat,bunicul meu a început sa bea și sa bea incontinuu.Am crezut ca o sa se schimbe dar nu s-a întâmplat. Într-o zi a dat în  mine.A fost doar o palma,dar ma durut mai mult sufletește decât fizic.In seara aceea am sunato pe mama și i-am povestit,ea a venit în tara după câteva zile și ne-am mutat în Constanța,acolo am crescut pana când au plecat în Germania.

     Mama a plecat după câteva zile în Germania sa își ia ultimul salariu și s-a întors în Constanța.Ii mulțumesc și o respect ca ma ales pe mine în locul banilor.Doar tata a rămas ,și în momentul acesta tot acolo lucreaza.

     Intre timp părinții mei vorbeau doar  prin Skype  și la telefon.Au vorbit și au decis sa își facă și ei o afacere sa aibă un alt venit pe lângă banii pe care îi trimite tata și așa si-au deschis un magazin.

     Eu încă regretam moartea bunicii mele și eram mereu trista.Mama ma trimis la un psiholog,am făcut terapie timp de o luna.

     După ce terminasem terapia,am aflat de la mama cu greu  ca după plecarea noastră la Constanța bunicul s-a spânzurat.Si aceasta veste mi-a căzut destul de greu.
                                    *03 ianuarie 2016*

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 01, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

-||| All about depresion |||-Where stories live. Discover now