Katniss III

51 8 1
                                    

" Peeta ,

Îmi fac griji , nu ai primit scrisoarea ? Nu ai vrut sa o citești ? Nu înțeleg ce se întâmplă . Mă simt atât de rău .
Nu vreau să mă gândesc că nu trăiești , e de neimaginat .
O să accept că nu mă suporți , doar scrie-mi , sa știu ca încă trăiești . Atât îți cer . Probabil nu merit nici măcar atât , dar ... dacă o singura bucățică din inima ta mai simte ceva pentru mine , te rog , te implor ! Vreau sa știu dacă mai am vreo speranța . Vreau sa știu dacă mai merită să lupt , Peeta . Vreau să știu dacă mai îndur puțin timp sau dacă mai bine mă duc chiar acum , iau o funie și îmi pun capăt zilelor . Peeta , sunt terminată .
Te rog , nici măcar o mica mititica parte din sufletul tău nu mă mai iubește ?
Atât vreau sa știu , dacă mai are rost să aștept , dacă mai are rost să sper .
Știu ca am greșit față de tine , să știi că regret enorm . Te rog . Atât te rog , un singur ultim lucru .
Am funia ascunsă sub noptiera de langa pat , poate te bucura acest lucru . Poate te vei bucura când vei afla că sunt moartă . Chiar atât de rău te-a schimbat Snow ? Chiar a reușit sa distrugă fiecare bucățică din băiatul care s-ar fi sacrificat pentru mine ? Unde e băiatul care mă iubea ?
Unde e Peeta , Peeta al meu ? Peeta care mi-a dat perla pe care o țin acum în mana ? Unde e băiatul care adora să picteze , sa decoreze torturi , să doarmă cu geamurile deschise , cel care nu își punea zahăr în ceai ?

Mai știi când mi-ai spus că portocaliul este culoarea ta preferata ? Dar nu portocaliul ca parul lui Effie . Portocaliul pal , ca apusul .
Poate că tu ai uitat , culoarea mea preferată e verdele .
Vreau să știi că încă mai sper la noi . Mereu am sperat .
Te iubesc și mereu am făcut-o . Dar nici măcar eu nu stiam . Îmi pare rău că nu am suferit eu . De multe ori mă gândesc cum era să fi tu , gaița zeflemitoare . Simbolul rebeliunii .
Tu mereu ai știut cum să vorbești și ce să vorbești . Ai fost priceput de la început cu toate astea . Eu nu am fost în stare să citesc de pe un promter . Nu am fost în stare sa fac un videoclip de 30 de secunde . Nu am fost în stare de nimic , niciodată . Nu știu de ce am fost eu aleasă drept simbol . Nu am calitățile unui lider , nu mă descurc la manipulatul lumii , cu toate astea am dus revoluția la bun sfârșit .
Peeta , știu că ti-am greșit . Știu că sunt un mutant adevărat , exact cum ai spus . Dă-mi șansa să mă îndrept sau măcar să îmi pun capăt zilelor acum . Te rog ! Nu mă face să îmi continui zilele în agonie și suferința . Te implor răspunde dacă mai ești în viata .
Sunt pierdută fără tine și fără zâmbetul tău . Nu pot trai într-o lume în care tu nu exiști . Nu am niciun rost .

Cu drag ,
Katniss .

Deathly LetterWhere stories live. Discover now