Hoofdstuk 23

821 27 6
                                    

Ik loop naar boven en ga op mijn bed liggen, nadenkend over wat er vandaag was gebeurt. Ik voel nog steeds de zachte lippen van Niels op die van mij. Ik krijg een appje binnen. Het is van Max.

''Hey schat, hoe gaat het?'' 

Terwijl ik nog in de wolken ben over Niels stuur ik snel een berichtje terug en sluit mijn ogen. Wanneer ik ze weer open doe is het kwart voor 6, dus tijd om te eten. Ik loop naar beneden en zie iets wat normaal nooit voorkomt. Mijn vader, aan het koken. Ik loop naar hem toe en vraag wat we eten.

''Aangezien ik heel blij ben dat je er weer bent heb ik verse lasagne gemaakt!''

Yess, daar had ik net zin in. Heerlijk! Ik kijk weer op mijn mobiel en zie tot mijn verbazing een berichtje binnenkomen van Joelle. Waarom moet die trut mij nou weer appen?

''Was het leuk met meneer van Kuik? Ik heb alles gezien hoor, bij de auto. Ik zou oppassen en doen wat ik zeg als ik jou was.''

Kut, waarom hebben we niet beter opgelet. Waarom ben ik in godsnaam zo dom geweest. Snel loop ik naar beneden en trek mijn jas aan, maar dan komt mijn vader naar me toe.

''We gaan eerst eten he! Daarna mag je weer gaan''. Zegt hij lachend. Ik loop naar de tafel maar van rustig eten komt niks. Als ik eenmaal snel mijn bord heb leeggegeten loop ik het huis uit en fiets meteen naar Niels toe. Ik bel aan en er doet een vrouw open, ohja shit hij heeft een vriendin. 

''Euhm, hoi. Is Niels er ik moet hem wat belangrijks vragen''.

''Ja natuurlijk, kom binnen! Kim is het toch?'' Hoe weet zij mijn naam. Ik ken haar niet, ben hier nog nooit geweest .

''Ja, bedankt! ''. Zeg Ik maar. Ze steekt haar hand uit en stelt zich zelf voor.

''Hoi ik ben Simone de vriendin van Niels, Niels heeft veel over je vertelt.''. Wow praat Niels tegen Simone over mij! Dus hij denkt ook aan me als ik niet bij hem ben. Aah hij is zo leuk. Eenmaal binnen zie ik Niels opkijken van zijn tekening en kijkt me verward aan. Ik loop naar hem toe en zeg dat ik iets wil vragen over huiswerk en of we daar voor even samen konden gaan zitten. Hij zij ja, maar snapte volgens mij nogsteeds helemaal niks van het feit dat ik ineens voor zijn neus sta. Hij staat op en leid me naar boven en we gaan aan een bureau zitten.

''Kim? Het was heel gezellig in Den Bosch maar je kan niet zomaar hier heen komen oké, al was ik alleen zou het kunnen maar ik heb een vriendin nu, dus voor haar is het heel raar als er ineens een leerling voor de deur staat, snap je, maar waar kan ik je mee helpen?''

''Het is niks met school. Het gaat over Joelle.''

''Kim, je weet dat ik niks met haar heb, ik heb een vriendin ik ga niet...'' Ik onderbreek hem meteen en vertel verder.

''Ze heeft ons gezien, bij de auto op de parkeerplaats. Ze heeft gezien dat je me een kusje gaf en ik weet zelf ook dat het fout is maar ze sms'te me net en dit kan helemaal fout lopen ik denk echt...''

Ik voel een arm om me heen slaan. ''Kim, dit is inderdaad niet goed, heel slecht zelfs. Maar ik los het op oké, ik zorg ervoor dat het goed komt dat meen ik!'' Daarna geeft hij me een kusje op mijn hoofd en knuffelt me. Dan komt Simone ineens binnen. Ik laat snel los en zorg dat ik tranen in mijn ogen krijg. Niels ziet het en troost me.

''Niels!? Wat doe je?'' Zegt Simone scherp.

''Zie je dat niet dan Simone? Ik troost een leerling van me. Ik moet er voor hun zijn, jij weet niet hoeveel problemen ze thuis heeft dus trek je van deze omhelzing alsjeblieft niks aan.''

''Oh sorry schat, ik... Jij doet toch niks met leerlingen, ik geloof je. Ik kwam alleen even kleding in de kast leggen maar ik ga dan weer naar beneden.

Verliefd op mijn leraarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu