Hoofdstuk 2

1.1K 30 11
                                    


Yes!!! ik heb mentorles. Eindelijk,na zoveel over meneer van Kuik te hebben gezwijmeld mag ik eindelijk weer dicht bij hem zijn. Ik doe mijn haar even goed en ik ga de les in. Met een heerlijke mannelijke warme stem hoor ik meneer van Kuik ''goede morgen, jongens'' zeggen. Dit is inderdaad een goede morgen. Ik kijk hem heel even diep in zijn ogen aan maar kijk daarna snel weg, met de angst dat hij het zal zien. Hij begint met een verhaaltje over zichzelf. ''Oke, ik zal me even uitgebreid voorstellen aan jullie. Ik ben dus Niels van Kuik en ik ben 32 jaar oud. Ik heb een hele leuke vrouw en ben nu een jaar met haar getrouwd, verder ben ik ook tekenaar en hou ik er van om op vakantie te gaan.'' Hij heeft een vrouw. Daar gaan mijn kansen. Ik loop naar hem toe en vraag of ik hem na de les even kan spreken over iets privé's. Ik weet nog niet waar ik het over ga hebben maar alleen al het idee dat ik zo alleen met hem ben voelt geweldig. De les verloopt te snel, want de bel gaat al. Ik loop als iedereen weg is naar meneer van Kuik toe en ga zitten, shit nu moet ik echt wat verzinnen. ''Nou Kim, vertel is waar wilde je het met mij over hebben?''. Nou kijk, ik staar hem diep in zijn ogen aan en ik vergeet de wereld om me heen, zijn mooie ogen kijken naar die van mij. Zo prachtig. dan komt zijn hoofd dichter bij die van mij en kust hij me, zijn tong komt in mijn mond en hij draait er rustig rondjes mee. Hij pakt mij vast en zet me op het bureau en zoent me verder, steeds harder met zo veel passie. Het voelt perfect, een docent als deze is perfect, dit is de hemel, dit is waarom ik op scho... Kim? Kim! Wat zit je nou te dromen?'' Vertel me nou wat er aan de hand is, je hoeft je nergens voor te schamen, je kan me alles vertellen. ''. Ik was weer is aan het dromen over hem. ''Euhm, ik heb vorig jaar thuis problemen gehad en ik wilde u alleen maar vertellen dat uhh, ik het daar soms nog moeilijk mee heb.''. Ah oke! Goed dat je dat zegt, Kim. Je weet dat je altijd naar me toe kan komen om te praten over iets, maakt niet uit wat, ook al is het om te vertellen hoe je vakantie was.'' Oke ik moet nu een grap vertellen, ik moet hem laten lachen, hij moet weten hoe leuk ik ben. ''Ehmm, oke. Zullen we het dan nu maar ff over de vakantie hebben, ik heb niet echt zin in Nederlands van meneer van Aarle.'' omg dit had ik echt niet moeten zeggen het klink zo verschrikkelijk dom. ''Oke, doen we waar ben je op vakantie geweest?''. Huh, hij wil ECHT met me over de vakantie blijven praten. Wow. Dit is niet te geloven omg. 'Nou okee, ik ben dus naar engeland op vakantie geweest en ik... ' Meneer van Kuik begint te lachen, Kim het was maar een grapje, snel naar de les jij. Zeg maar tegen meneer van Aarle dat je bij mij was waardoor je wat later bent.'' Oh oke, haha dat wist ik wel hoor, ik wilde alleen kijken of u het wist.'' Jaja, tot morgen Kim. ''Tot morgen meneer van Kuik!!''

Eenmaal bij Nederlands aangekomen vertel ik meneer van Aarle waarom ik te laat ben en ga bij een tafeltje bij het raam zitten. Ik zit nog een beetje te zwijmelen tot de bel gaan. Nog een paar vakken en ik kan naar huis. Als het een maal pauze is zie ik meneer van Kuik weer lopen en lach even naar hem, hij lacht terug en loopt naar me toe. ''Heeft meneer van Aarle nog wat gezegd over waarom je te laat was?'' Nee, hij zij dat ik snel moest gaan zitten en dat ik niet veel heb gemist.'' Ik wilde hem zeggen hoe fijn ik het vond met z'n 2en maar ik dacht dat doe ik maar niet. Anders gaat hij misschien wel heel raar tegen me doen en tenslotte zitten mijn vrienden er ook bij.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit is mijn boek tot nu toe. SORRY VOOR ALLE TYP EN SPELFOUTEN. Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie er tot nu toe van vinden en of je zelf ooit verliefd bent geweest op je leraar. 

Ik probeer zo veel mogelijk te schrijven en snel dingen te publiceren maar ik heb het op het moment heel druk dus als je moet wachten alvast mijn excuses!


Verliefd op mijn leraarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu