Hoofdstuk 7

696 31 4
                                    


''H-hoi pap, ik dacht dat je vandaag bij vrienden zou blijven slapen.''

''Ja schat, dat was ook de bedoeling maar ik wilde gewoon weer een avondje gezellig samen met mijn dochter alleen thuis zijn.'' 

Normaal gesproken zou ik heel blij zijn als hij dit zou zeggen, maar ik zie aan zijn wazige blik in zijn ogen dat hij heeft gedronken en ik weet dat ik heel erg moet oppassen met wat ik zeg anders gaat het fout.

'' Oh gezellig! Maar je hoefde voor mij echt niet weg te gaan van je vrienden hé pap! Maar ik vind het toch wel fijn dat je weer een keer een avondje thuis bent''.   Dit vind ik helemaal niet, dat is het ergste wat er is. Een avond alleen.. Met papa thuis zijn. Ik ben bang dat het weer fout gaat zoals altijd maar ik moet er het beste van maken.

''Maar natuurlijk ben ik voor mijn lieve, lieve dochter een avondje thuis, ik kan jou schitterende lach toch niet altijd blijven missen. Mijn lieve kim.''

Kut, hier klopt helemaal niks van. ''Ah dat is super lief papa, maar ik ben echt moet en was van plan om te gaan slapen, het spijt me echt! Maar ik heb morgen ook school en anders kom ik te laat en dat wil ik echt niet''

''Dat snap ik schat, maar ik ga mijn mooie dochter natuurlijk niet alleen laten, zal ik bij je komen liggen?''

''Nee papa, dat hoeft echt niet, ik vind het hartstikke lief dat je er bent maar ik wil echt slapen''.

Hij fluistert op een dreigende en hele enge toon in mijn oor, normaal schreeuwt hij als hij het ergens niet mee eens is maar dit is echt 100 keer zo angstaanjagend. 

''Kim, meisje van me, ik ga samen met jou naar bed. We zullen het echt heel leuk krijgen samen en ik beloof je dat het allemaal goed komt, we zullen samen genieten''.

''Nee! Pap dit wil ik niet! Je bent dronken en jij wil dit ook niet! Ga weg!!!

Ik probeer de badkamer uit te rennen maar hij pakt me in een stevige greep en sleept me naar mijn kamer. Dit wil ik niet, hij is dronken, hij is gestoord. 

''Je wilde toch zo graag gaan slapen. Nou liggen dan!'' 

''NEE PAP HOU OP!'' Schreeuw ik zo hard als ik kan. Hij doet mijn deur dicht en plakt tape op mijn mond.

''Kim, werk nou gewoon mee, je zal het heerlijk vinden, als jij lief bent en mij gehoorzaamd gebeurd er niks en zal ik je geen pijn doen.'' ''Maar als jij me wel tegen probeert te houden'' Zegt hij fluisterend in mijn oor. ''Kan het heel fout aflopen met je''.

Ik probeer het uit te schreeuwen maar de greep van mijn vader is te erg en de tape zit over mijn mond. Nog met kleren aan gaat hij boven op me zitten en begint me overal aan te raken. Ik spartel heen en weer maar kan niet ontkomen aan zijn sterke greep. Als hij recht op gaat zitten, op zijn knieën zie ik mijn kans. Ik geef hem vol op een knietje in zijn kruis en hij laat me los. Ik dus hem van me af en ren weg.

''GODVERDOMME KIM, IK KRIJG JE NOG WEL, VIEZE SLET DIE JE BENT''

Met tranen in mijn ogen ren ik naar buiten, verder en verder de donkere diepte in. Ik wil niet stoppen met rennen, ik wil weg, ver weg. Ik ren verder en verder tot ik een bos zie. Ik loop het bos in en ga tegen een boom aan zitten. Ik begin te huilen. 

''Waarom moet dit mij overkomen, wie ben ik op deze wereld en wat heeft het voor zin om nog te leven? Mijn vader gebruikt me en slaat me, ik ben verliefd op een docent ik ben gewoon niks waard. ''

Ik kijk om me heen en zie een stukje schors liggen, het heeft een scherpe punt. Ik begin mezelf te snijden. 

''Auw KUT... Dit doet pijn, heerlijk.''

Ik snij iets boven mijn pols om te voorkomen dat ik mijn halsslagaarder door snij en mezelf vermoord. Ik wil Niels eerst nog zien. Wacht... NIELS. Ik mocht hem altijd bellen wanneer er iets aan de hand was. Zal ik het doen? Hmm, ik wil hem niet opzadelen met mijn problemen maar ik wil echt heel graag zijn stem horen... Ik sta op om mijn mobiel uit mijn zak te halen, tot mijn schrik kom ik erachter dat ik hem niet bij me heb.

''Kut, ook dat nog''

Ik ga weer tegen de boom aanzitten... De tranen lopen nog steeds over mijn wangen. Ik staar een beetje naar het bos tot ik in slaap val.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe vonden jullie dit hoofdstuk? Comments zijn altijd welkom <3


Verliefd op mijn leraarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu