Efter skole

534 22 3
                                    

Dagene gik, og livet blev ikke nemmere. Thor og Mille er stadig sammen, og nu ved hele verden det. Der er en masse billeder på Instagram, med de to. Fansene har taget godt imod hende, og de fleste har glemt dig. Men idag udkommer din nye sang, så det bliver spændende.
Du sidder i klassen med Anna. Hun snakker om alt muligt, men du hører ikke efter. Thor sidder i et hjørne med Mille. Du kan se, at han kysser hende. "Hallo! (Dit navn)" siger Anna pludselig, og vifter med en hånd foran dit ansigt. "Undskyld. Jeg er lidt ukoncentreret" siger du. "Er det Thor?" spørger hun. "Ja. Thor er sammen med Mille, og har vist glemt mig helt" siger du. "Men var der ikke en anden fyr?" spørger Anna. "Emil? Han er sød nok, men ikke sød på samme måde" siger du. "Men hvis du nu er sammen med Emil, kan vi finde ud af, om Thor bliver jaloux" siger Anna. Hun har et sleskt smil om munden. "Hvorfor?" spørger du dumt. "Hvis han er jaloux, betyder det, at han stadig har følelser for dig" siger Anna, som om du er total dum. "Det virker da ondt. Og jeg vil heller ikke komme imellem Thor og Mille. Jeg vil bare gerne komme videre" siger du. "Så giv Emil endnu en chance! Det kan være, at du kan få følelser for ham" siger Anna. "Hvad kan gå galt?" siger du, "Anna, du er den bedste". Du finder din mobil, og skriver en besked til Emil.
SMS samtale
Dig: Hej Emil. Tænkte om du ville være sammen idag?❤️ kys (dit navn)😘
Emil: Hej søde. Vil altid være sammen med dig. Jeg kan hente dig fra skole❤️
Dig: Det fint. Har fri om en time❤️❤️
Emil: Ses om en time😘😘
SMS samtale slut
"Nå?" siger Anna spørgende. "Han henter mig efter skole" siger du. Anna udstødet et glædesskrig. "Seriøst! Du er for mærkelig" siger du, og krammer hende. Dit blik kører tilfældigt forbi Thor og Mille, og Thor kigger undrende på dig. Så vender han blikket mod Mille igen. Havde han hørt det?

Når kærligheden banker påWhere stories live. Discover now