Hate

1.3K 37 2
                                    

"Nu ved fansene det" siger Thor. Du nikker. Din telefon vibrere. Og du får beskeder fra Instagram og Facebook. Og du har allerede fået sindssygt mange følgere. "Hvad er det?" spørger Thor. "Du ved.... Jeg har vidst fået fans" siger du. "Men du vil sikkert også få hate" siger Thor.
Om aftenen tjekker du igen de sociale medier. Og pludselig har du fået en masse kommentarer. Der var en der havde skrevet:
FUCK hvor du klam. Du tar ham kun fordi han er Fame. Jeg håber han dropper dig. Du er ikke god nok til Thor. Du skal bare dø! Når jeg finder dig vil jeg vise dig at du en klam so
Og så begynder du at græde. Du er virkelig bange. Tænk hvis nogen kunne finde på det. Så kommer Thor. "Hvad sker der?" spørger han, da han ser dig. Du viser Thor beskeden. "Du må ikke tro på det. Der er ingen der vil skade dig. Tro mig, der er også nogen der har skrevet det til mig. Men der skete ikke noget" siger Thor. Han krammer dig. "Tænk at skrive sådan noget" hvisker du. "Ja, det er forfærdeligt" siger Thor. Du kigger Thor i øjnene. "Jeg vil aldrig lade nogen skade dig" siger han. Så finder han sin telefon, og lægger et biled ud på Instagram med teksten.
Kære alle. Som i nok ved er jeg og (dit navn) sammen. Og jeg ved at nogen af jer ikke bryder jer om, at vi er sammen. Men i må ikke lade det gå ud over (dit navn). Jeg håber i vil behandle hende godt, for hun er fantastisk. Jeg elsker jer alle! Hilsen Thor.
Kære alle. 1000 tak for at i læser med. En af mine venner er startet på en ny bog, og jeg synes i alle skulle læse den. Den er ikke så lang endnu. Forfatteren hedder KamilleJeppesen og bogen hedder intet. Tak på forhånd.
1000 kys RieOlivia

Når kærligheden banker påWhere stories live. Discover now