Men det er for sent nu

587 19 4
                                    

"Har du lyst til, at se en film?" spørger Thor efter aftensmad. "Jo, det er længe siden, vi har set en film sammen" siger du. "Det er rigtig. Men vi er stadig kun venner" siger Thor. "Ja, jeg vil ikke splitte dig og Mille" siger du. I sætter jer ind på Thors værelse. "Hvad skal vi se?" spørger Thor. "Jeg hat virkelig lyst til, at se en Disney film" siger du. "Hvad med Peter Pan?" spørger Thor. Du nikker. Peter Pan er en af de bedste film. Thor sætter filmen på, og i sætter jer i hans seng. "(Dit navn), jeg vil savne dig" siger Thor pludselig. "Jeg vil også savne dig. Du må ikke misforstå det, men du er som en bror for mig" siger du. I ser resten af filmen i stilhed.

Men ved slutningen af filmen kommer en meget rørende scene, og du begynder at græde. "Nårh, er du okay?" spørger Thor. "Det er bare så smukt. Jeg elsker den film" siger du. "Den er også god" siger Thor.
Da filmen er slut, rejser du dig. "Jeg må gå nu" siger du. "Hvorfor?" spørger han overrasket. "Jeg skal i seng" siger du. "Nå, men så ses vi imorgen" siger Thor. "Godnat, Thor" siger du. Du går, men hører Thor kalde.
"(Dit navn), vent!" kalder han. Du vender dig om. "Hvad?" spørger du. "Undskyld, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Det er bare så svært, efter alt der er sket" siger Thor. "Skal vi ikke bare lægge det bag os?" spørger du. "Jeg har prøvet, men du betød så meget for mig" siger Thor. "Du betød også meget for mig. Men jeg vil ikke såre dig, og jeg skal snart hjem" siger du. "Og det er min skyld, at du ser sådan på det. Hvis jeg ikke var flippet ud, så havde du ikke set sådan på det" sige Thor. "Hvordan ville jeg så have set på det?" spørger du. "Du ville nyde tiden, vi havde sammen. Og holde kontakten" siger Thor. "Men det er for sent nu. Jeg holder af dig, men ikke mere" siger du. Thor ser trist på dig. "Godnat, (dit navn)" siger han. "Godnat" siger du, og går ned på Kristas værelse.

Når kærligheden banker påWhere stories live. Discover now