Černooké víly a pohádání se Sandrou

85 11 11
                                    

15. května

Pohádala jsem se se Sandrou kvůli tomu, že se mi líbí Jakub Novák ze sekundy. Jí se totiž také líbí a rozhodla se, že si ho nechá pro sebe. A nejspíš se líbila i ona jemu.

Vždy, když po zkoušce divadla poklízí kulisy, ona k němu hned přikluše, jestli nechce pomoct. On s úsměvem vždy přikývl (od minulého týdne to je jinak) a Sandra tam s ním začne flirtovat. Myslela jsem, že BFF si mají pomáhat když jde o kluky, a ne si je přebírat. I když tedy, Jakub můj není.. ale to je jedno.

Minulý týden o mně po škole roztrubovala, že jsem černooká víla.

Co jsou zač? Říká se, že prý žijí v pralesích, jedí syrové maso, pijí krev a zabíjejí zvířata kvůli obživě. Jako teenagerky a děti rády nosí černé nebo šedé oblečení. Většinou tyto víly mají celé černé oči (jako ty černooké děti, o kterých se prý mluví mezi lidmi), nebo alespoň šedou duhovku (já mám oči míchané, že to na první pohled vypadá jako šedá). Na první pohled vypadají mile, kamarádsky, ale jsou to zlé víly. Po dostudování střední školy se promění v Černooké víly a zmizí do pralesa.

To si o mě myslí, dá se říct, celá naše škola. Každou přestávku, kdy se stěhujeme do jiných tříd, se mi vyhýbají. Jedna fiflena z kvinty Lisa si musela utírat svou židli, na které sedím v jejich kmenové třídě a sedí na tom místě i ona. Jednou mi dokonce očí řekla, že jsem dcera Černooké víly, možná i jejich královny.

Když jsem si později v knihovně zjistila, co se o nich říká, a v hodině Mystický život jsme si to tom říkali, rozbrečela jsem se.

Teď mám takovou přezdívku ve vílí škole. Jenže mě každej soudí podle mých očí. Kdyby se se mnou spřátelili, poznali by, že nejsem Černooká víla. Jediní, kdo při mě stojí, jsou sestry, Marco s Dominikem a (kupodivu) i Jakub, který se od té doby na Sandru naštval. Ale ona s ním stále flirtuje, naštěstí si jí on už nevšímá.

-----

Toto je asi před-předposlední kapitola! Budou asi ještě dvě (vysvědčení a epilog (pokud ho nějak sesmolím :P)) nebo budu hodná a bude jich víc, to se uvidí :)

Určitě jste si všimli (zase) změněné obálky. Tentokrát ji nechám, a použiju ji i k druhé knize (jen tam bude dvojka). Přemýšlela jsem, že bych začala druhou knihu přidávat až na moje narozeniny (tj 13. března), ale to by jste tu neměli co číst, leda že bych přidala nějakou jinou knihu (mám rozplánovanou knihu Rachel a koně a nebo Life with TC2 (kdo čte můj blog tak o nich ví))
V médiích černé oči (vím, je to spíš černooké dítě, ale nic lepšího jsem nenašla)
A tady jsou obálky:

 března), ale to by jste tu neměli co číst, leda že bych přidala nějakou jinou knihu (mám rozplánovanou knihu Rachel a koně a nebo Life with TC2 (kdo čte můj blog tak o nich ví))V médiích černé oči (vím, je to spíš černooké dítě, ale nic lepšího j...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Možná vpravo nahoře v rohu jsou ty kytky trochu rozmazaný, ale není to na první pohled vidět

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Možná vpravo nahoře v rohu jsou ty kytky trochu rozmazaný, ale není to na první pohled vidět. Názory do komentářů :)

✔Sářin vílí život ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat