2. Bölüm |Part 2|

131 15 0
                                    

Selam ! Bu bölüm biraz güzel oldu gibi :/ Kötü de olmuş olabilir çünkü bu bölümü yazarken I Like To Move It dinlerken yazdım sjsjsh yani kafam biraz güzeldi jskfjfjndhxjchchdjbdbdnskxhxhjxsjh neyse İYİ OKUMALAR !

***

Dakikalar hatta saatler bile geçmiş olabilirdi fakat ben hala şaşırıp kalmıştım. Sıla' nın telefonda bahsettiği çok önemli olan şey de neydi ? Niye beni şimdi aramıştı ? Bunun gibi sorular aklımı kemirirken mavi papağana döndüm. Muhtemelen Begüm' ün papağanıydı veya bu tatlış kuşu oraya birisi koymuştu. Ama içimden bir ses 1. Düşüncemin doğru olduğunu söylüyordu.

Düşünmeyi bırakarak yarım kalan kahveme baktım. Elimi uzatıp fincanı aldım ve ağzıma götürdüm. Azıcık soğumuştu. Bu önemli değildi çünkü soğuk da olsa sıcak da olsa kahve içmeyi severdim. Kahvem bitince parayı masaya bıraktım. Çantamı ve papağanımı alarak eve gittim.

Eve varınca odama çıktım. Kendimi yatağa atarken gözlerimi çoktan kapamıştım. Yatağıma atlamadan önce saate bakmıştım. Sıla ile buluşmamıza daha 3 saat vardı. Biraz kestirebilirdim. Telefonumu beni 3 saat sonra kaldırması için alarm kurdum ve başımı yastığıma gömdüm.

Uykuya dalarken mırıldandım.

" Yine neler karıştırıyorsun Sıla ?"

3 Saat Sonra...

Duyduğum sinir bozucu ' Dıt dıt dıt dır ' sesi ile gözlerimi araladım. Uyku sersemi olduğumdan telefonun alarmını kapatmak için uzattığım elim telefonuma çarptı ve yere düştü. Anında yataktan doğrulurken telefonumun yanına eğildim.

" Getti Ayfon getti !"

Pekala. Ayfon' uma bir şey olmamıştı. Telefonumu gene masaya koydum ve işte o zaman niye kalktığımı hatırladım. Sıla ile buluşacaktım. Eğildiğim yerden doğruldum ve dolabıma yöneldim. Aklıma Begüm ile benim dolabım hakkında şakalaşmamız geldi. Gözlerim dolarken ağlamamaya çalıştım.

Dolabımın kapağını açtım. Begüm o partide kaybolduktan ( O ölmedi tamam mı !?) sonra annesi onun kıyafetlerini almama izin vermişti. Yani dolabımda hem benim kıyafetlerim hem de Begüm' ün kıyafetleri vardı. Bu yüzden dolabım da tıklım tıklımdı. Aslında Begüm' ün dolabını da odama aldırmayı düşünüyordum fakat odamda yer yoktu.

Bazen kendi kıyafetlerimi bazen onun kıyafetlerini giyiyordum. Bu sefer Begüm' ün kıyafetini giymeye karar verdim.

Üzerime bir tulum ( Öyle mi deniyordu hatırlamıyorum da sjsjsh ) ve beyaz bir tişört giydim. Ayağıma da beyaz converse geçirince artık hazırdım. ( Aşağıya resmini koydum. )

 )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I Need To Burn ( Leo Valdez Fanfic) #Wattys2016Where stories live. Discover now