I want meet her!

83 8 5
                                    

Kráčal som okolo husto osadených domov. Úprimne, vôbec sa mi nechcelo ísť domov. Chcel by som ju vidieť ešte raz. Aspoň na pár sekúnd. Prišla mi...taká odlišná. Iná, ako ostatní. Niečím vyčnievala z davu. Odrazu mi zazvonil mobil. 

Zdvihol som. ,,No?" 

,,Bože Rocky, kde si? O chvíľu má dojsť Riki predstaviť svoju frajerku, a ty nikde!" ozval sa podráždený hlas Rydel. 

Otrávene som vzdychol. Mne sa tak nechce! Odvtedy, čo Rikerovi zomrela Savannah, ktorú som, mimochom, nenávidel, lebo bola podvodníčka, nikoho nemal. A teraz zrazu niekoho má. Dúfam, že bude aspoň trochu fajn. 

,,No hej, hej! Budem tam o chvíľu!" 

Začul som, že Rydel ešte niečo kecala, ale to už som ju vypol. A v tej sekunde som do niekoho narazil. Do nejakého menšieho človiečika, na ktorého som sa ani nepozrel. Moja myseľ pracovala na plné obrátky, ale bohužiaľ som nevedel, ako mám teraz zareagovať, tak zo mňa vyšlo iba: ,,Prepáč, mal som sa dívať na cestu." 

Rýchlo som neznámeho obišiel, a rozbehol sa preč. Snažil som sa byť čo najskôr doma, lebo sa zmrákalo, čo nie je na štýl L.A., a nechcel som počuť Rydeline kecy o tom, aký som nemožný, že meškám na bratove predstavenie frajerky. 

Vletel som do domu ako neriadená strela, rovno do obývačky. ,,Čaute! Sorry za meškanie, ale na prechode ma skoro zrazilo auto," vydral som zo seba prvú blbosť, ktorá ma napadla. 

Na sedačke už sedeli všetci. Každý mal niekoho pri svojom boku, iba ja som bol sám. No, toto je daň za to, že sedíš celý deň v štúdiu, Rocky. Budeš si musieť zvyknúť. 

A hlavne sa dať dokopy, aby si sa niekomu páčil! podotkla moja druhá strana. 

Rýchlo som sa posadil do stredu medzi RyRyho a Rydel. ,,Skús nebyť nevrlý, okey?" pošepla mi Rydel, a hneď na to buchli vchodové dvere. 

Dnu vstúpil Riker, ktorý mal po boku blond babu. Vyzerala...celkom obstojne. Mala širšie ramená, a trochu silnejšie nohy, ale to vôbec nebolo vidieť. 

Riker sa usmial, a napravil si ofinu. ,,No, rodina, takže...toto je moja frajerka Ronda." 

Ronda sa bojazlivo usmiala. ,,Teší ma." 

,,Aj nás!" odpovedali sme všetci zborovo. 

,,Kde by som začal...toto sú moji rodičia Stormie a Mark." Riker ukazoval zľava doprava. ,,Moji súrodenci Ross, Rydel, Rocky, a Ryland. Ratliff je dlhoročný priateľ, chodí s Rydel. A toto je Rossova frajerka Courtney, a Savannah je Rylandova frajerka." Obidve sa pousmiali, a podali jej ruky. Celá naša família sa okolo nej zhromaždila, a začala ju objímať. 

Ja som sa postavil, zobral si z kuchyne tyčinku Bounty, fľašku Fanty, a keď som prechádzal okolo Rondy, potľapkal som ju po pleci, aby sa náhodou nepovedalo. Potom som vybehol hore, a usadil sa na posteli. Zapol som si MTV, ľahol si, a chytil do ruky svoj iPhone. Začal som postupne prechádzať viacero sociálnych sietí, až som natrafil na neznámu, ktorá si ma včera pridala na Facebooku. Hm. AriGrande. Pekné meno. A ja sa nudím, tak jej napíšem.

Rockster: ahoj :)

AriGrande: ahoj :)

Zlostne som sa zaškeril. Hm, čo sa jej opýtame?

Rockster: mala si dôvod pridať si ma? :D

AriGrande: páčila sa mi tvoja profilovka :/ :D

Zamyslene som sa zamračil. Komu by sa páčil obrázok s mojimi dlhými vlasmi?

Messenger (FF Rocky Lynch)Where stories live. Discover now