Prológ

112 10 13
                                    

Bol to ten deň, keď som naozaj nemala čo robiť. Všetci mali už vopred pripravený program, no mňa doň nejako nezakomponovali. Samozrejme, že som dúfala vo Frankieho, ktorý bol stále so mnou, no aj on. Akoby sa ma všetci chceli zbaviť, čo je dosť kruté, no aj vtipné. V takej chvíli by som sa obrátila na Alexu, no bola odcestovaná.

Nikdy by mi nenapadlo, že bez spoločnosti sa budem nudiť. Vždy pri mne niekto stál. Je to dlho, čo som mala nejaký vzťah a bola na niekto "zaviazaná." Vlastne to nevyhľadávam. Naozaj to nie je potrebné.

Pozrela som na rušnú ulicu z kaviarne Starbucks a povzdychla si. Mám čas pre seba. Ako ho využijem? Stačí premýšľať. Premýšľaj Ari! Ty s tým nemáš problém tak sakra niečo vymysli. Agh! Dokážeš to.

Čo tak pláž? Áno pláž! Tam som už dlho nebola. Hneď som si však uvedomila, že nemám vhodné oblečenie. Nepôjdem sa predsa zabárať do piesku v opätkoch. Zničiť si svoje obľúbené topánky teda nehodlám.

Vyšla som z kaviarne a podbrala sa takpovediac za nosom. Vôbec nemám svoju takzvanú cieľovú stanicu. Kiež by to bolo tak ľahké vedieť čo chcem.

Vietor mi udrel do tváre a bol čoraz silnejší. Akoby sa schyľovalo k búrke, no žiadne mračná nebolo vidieť. Nebolo by vhodné, keby pršalo, pretože domov zaliezť nechcem. Keď už voľný deň, tak ho chcem stráviť vonku.

Dostávala som sa do ulíc, ktoré sú neustále zaplnené tažko pracujúcimi ľudmi. Vyzeralo to tu ako v New Yorku, kde sú ulice úplne plné. Každý niečo rieši a urovnáva. Taký človek veru nepozná pokoja.

Vytiahla som mobil z vrecka a otvorila si facebook, čo nerobievam. Je to vlastne jediný profil, ktorý nie je pod mojím menom. Ako som si tak precházdala nástenku, natrafila som na profil iného používateľa. Volal sa Rockster, čo mi pripadalo vtipné. Uložila som si to a pokračovala ďalej vo svojej ceste.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Ahoj! Takže toto je nová poviedka, ktorú budeme písať ja a Sarah. Dúfam, že si ju prečítate a dáte vote a poprípade aj comment.

-čiži ♡

Messenger (FF Rocky Lynch)Where stories live. Discover now