68-Sevmediğim sevgilim

2.4K 197 68
                                    

Özet: Bombanın patlaması sonucu, Mert hedefe ulaşamadan farklı bir yere geçiş yapar. Bu arada patlama yüzünden başından yaralanıp hafızasını kaybeder. Ji Won kendini Yu-Mi olarak tanıtıp, Mert'in güçlerini kopyalar ve evine geçiş yapar. Mert'i kendisine yakın olduğuna ikna eder.

*** Yeni Bölüm ***

Gerçekten bu muhteşem kadınla yakın bir ilişki içerisinde miydim? Hafızama güvenemeyeceğim için şimdilik kadına güvenmem gerekecekti.

"O zaman ne bekliyorsun, gel de sırtımı yıkamama yardım et" dedim.

Kadın gülümseyerek üzerini çıkarmaya başladı. Ben kafamı perdeden çekerken, bu muhteşem kadını hak edecek ne yaptığımı düşünmeye başlamıştım.

"MERT!"

Bir anda zihnimde birinin bağırdığını duydum. Biri zihnime girip içeride var gücüyle bağırıyor gibiydi. Kafamı perdeden çıkardığımda, Ji Won'un hiçbir şey fark etmeden soyunmaya devam ettiğini gördüm.

"ALLAH'DAN UTAN!"

Zihnimdeki her kimse, benim şu anda yanlış yaptığımı düşünüyordu. İçimde oluşan sıkıntı yüzünden banyoda daha fazla kalmak istemedim. Havluya sarınıp hızla oradan ayrılırken, Ji Won şaşkınlıkla arkamdan geldi.

"Lütfen üzerini giyer misin?" derken sıkıntıdan terlediğimi fark ettim. Ji Won'a bakmamak için gözlerimi kapatmıştım. Allah'dan utanmamı söyleyen otoriter ses yüzünden, yaptığım şeyin yanlış olduğuna iyice ikna olmuştum.

Biraz bekledikten sonra Ji Won'un banyoya girip kapıyı çarptığını duydum. Sanırım kızmıştı ama yapabileceğim bir şey yoktu. Hiçbir şey hatırlamasam da, sesin zihnimde uyandırdığı saygıyı inkâr edemezdim.

Ayağa kalkıp odada tur atmaya başladım. Kıyafetlerimi giymeyi akıl ettiğimde, ne kadar pis olduklarını hatırlayıp Ji Won'un çekmecelerini karıştırmaya başladım. Amacım eşofman bulabilmekti. Fakat çekmecelerde bulduğum tek şey kadın kıyafetleriydi.

"Ji Won bana eşofman verir misin?" diye bağırdığımda yaptığım hatayı son anda fark etmiştim.

Ji Won banyodan çıkıp şaşkınlıkla bana bakıyordu. "Bana neden Ji Won dedin? Adımı hatırladın mı?"

"Hayır" dedikten sonra doğruyu açıklamayı uygun buldum. "Duvarlardaki sertifikalarda adın Ji Won olarak gözüküyor. Yu-Mi takma adın mı?"

Kadında gözle görünür bir rahatlama olmuştu. Sebebini bilmesem de beni rahatsız etmişti. Koltuğa oturdum ve cevabını bekledim.

"Evet, gerçek adımı kullanmıyorum. Bana neler olduğunu söyler misin? Neden banyodan kaçar gibi çıktın?"

"Ben-ben yanlış bir şeyler yaptığımı hissettim" dedim. Zihnimde duyduğum sesleri söylersem bana inanmayabilirdi.

Ji Won kucağıma oturup, "birbirini seven iki insanın arasında yanlış bir şeyler olabilir mi?" dedi.

Kucağımdaki güzel kadını yavaşça itip inmesini sağladım. "Üzgünüm" dedim. "Hatırlayamadığım için bana yanlış geliyor."

"Peki sana zaman vereceğim Mert. Şimdi ben yemek hazırlarken sen giyin."

"Kıyafetlerim çok pis" diye itiraz ettim.

İçeriye gidip birkaç dakika sonra döndü. Elinde erkek kıyafetleri vardı. Kaldırıp üzerime tuttuğumda bedenime uygun olduklarını gördüm.

Üçüncü Göz (SY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin