SON

11.3K 333 99
                                    

Sevgili okurlarım, yoldaşlarım, arkadaşlarım, İdilieberlarım...

Asya'nın asıl kimliğini öğrenince şok oldunuz, biliyorum. Dürüst olmak gerekirse başından beri böyle bir şeyi planlamıyordum. Hani bazı yazarlar "Her şeyi planlamıştım, sonra yazdım çünkü ben havalıyım." diye artistlik yaparlar ya, işte bu hiç de öyle olmadı. Yani olsaydı ben de hava atmaz mıydım, atardım. Ama bu aklıma birkaç bölüm önce geldi ve kendi kendime "Neden olmasın?" dedim ve bu şekilde oldu. Umarım beğenmişsinizdir, çünkü herkesin mutlu olmasını istedim. Hem sizin mutlu olmanızı, hem de var olan karakterlerin mutlu olmasını. Ekin'i saymıyoruz şşşş djslsjdkd

Bu kurguyu gerçekten uzattığımı düşünüyorum. Bu hikayede tamamen saçmaladım ve daha fazla saçmalasaydım çok uzardı ve benim de yazma isteğim kalmazdı. Bu hikayenin türü aşk değildi, komediydi. Birbirlerine aşık olduktan sonra yaşadıkları şeyleri anlatmak istememiştim hiçbir zaman. Sizi üzdüysem özür dilerim. Ama benim amacım sizi güldürebilmekti, eğer başarabildiysem ne mutlu bana. Hepinizi teker teker öpüyorum. Kiminiz yeni okudu, kiminiz başından beri yanımdaydı... Hepinize sonsuz teşekkürler.

Bu bir veda kesinlikle değil. Bana isterseniz mesaj atın, diğer hikayelerimden ulaşın, fark etmez. Ben sizinle birlikte yazmaktan çok memnun kaldım ve klişe olacak biliyorum ama siz olmasaydınız yapamazdım. Ben bu kitabı her zaman "gerzek" olarak nitelendirdim çünkü nihayetinde olaylar gerzekti. Ama aynı zamanda eğlenceliydi ve herkesin ilgisini çeken kısım bu oldu sanırım. Aldığım en güzel mesajlardan biri de üzgün olduğu zaman bu hikayeyi baştan sona okuduğunu söyleyen birinin yazdığı şeylerdi. Bunun gibi olumlu birçok yorum aldım ve yüzümdeki kocaman gülümsemeyi hiç eksik etmediniz.

Mesajlar demişken bana yöneltilen birkaç soruyu cevaplamak istiyorum. En çok aldığım soru ÜABM'nin kitap olup olmayacağıydı. Bunu sorduğunuz gibi hikayeme değer verdiğiniz için hepinize minnettarım fakat bu kesinlikle gerçekleşmeyecek. Sanırım Wattpad'den tiksinme sebebim kitaba dönüştürülen hikayelerdi. Hepsine saygım var elbette ve yazarları tebrik ediyorum ama yayınevleri de cidden hadlerini aşmış durumda. Yeni geçim kaynakları Wattpad haline geldi, popüler olan tüm kitapları basıyorlar. İsterseniz buna kıskançlık veya başka bir şey deyin ama benim üzüldüğüm şey Türk edebiyatının gidiş yönü. Belki bana katılmıyor olabilirsiniz, düşüncelerinize saygı duyarım. Lakin ben böyle düşünüyorum.

Karakter olan İdil'in kim olduğunu merak ediyordunuz. Ben hepinizin hayal gücüne bıraktığım için İdil'i hiçbir zaman açıklamadım. Benim kafamda biri vardı elbet ama sizin canlandırdığınız kişi çok daha güzel olabileceği için koymadım. Ve şahsen ben burada hikaye okurken bize sunulan oyuncuları -eğer kim olduklarını bilmiyorsam- araştırmam çünkü bir defasında hemen ilk bölümün sonunda bakmıştım ve o hikayenin ana karakteri benim için mahvolmuştu. Kafanızdaki insan her zaman daha güzeldir diye düşünüyorum ve yanılmadığıma da eminim. Size böyle bir şey yapmak istemedim fakat illa istiyorsanız söyleyeyim.

Neyse sonraki bölümlerde söylerim ehehehehheeh

Eveet, sonraki bölüm de var! Özel bölümler arada yayınlayacağım, belki gelecekten belki geçmişten. Belki hiç kurguyla alakalı olmayan saçma şeyler olacak, ruh halime bağlı. (İdil ve Çağkan "Ben Bilmem Eşim Bilir"e katılıyor vb.) (Bunu kesinlikle yapmak istiyorum!) Öte yandan bu programdan nefret ediyordum orası ayrı ama eğlenceli olacağını düşünüyorum shdkshhdj

Çağkan isminin neyin kafası olduğu da ayrı bir soru işareti ve mesaj konusuydu sizin için. Küçükken bir arkadaşım vardı, adı Çağkan'dı ve ismini beğeniyordum. Bu yüzden koydum, bir de Acemi Cadı hayranıydım, orada Çağkan Çulha adında bir oyuncu oynuyordu; onu da seviyordum. Sanırım bu kadar. Tuhaf bir isim ama ben seviyorum o yüzden eğer beğenmediyseniz #hatersgonnahate

Başka sorularınız varsa buraya yorum olarak bırakabilir veya mesaj atabilirsiniz.

Belki isteğe göre yarışmalar falan da yapabilirim ama açıkçası burada yapılan yarışmalar bana saçma geliyor çünkü okuyucunun yorum yapması isteniyor ve yapılan yorumları herkes görüyor. Hadi ilk yorum yapan bildi desek bence o da biraz haksızlık, her dakika Wattpad'de değilim belki kardeşim sana ne? Eğer böyle bir şey yapacaksam da planlayıp yaparım tatlılar, merak etmeyin. Veya yarışma değil de sizin en sevdiğini sahnenin ne olduğu gibi öznel sorular sorarım ve ben de bilgilenmiş olurum.

Çok uzattım, buraya kadar okuyan var mı bilmiyorum ama yeniden teşekkür etmek istedim. Whatsapp grubundaki kızları coşkularından dolayı alkışlıyorum. Kendisini #1Fan ilan eden Perfo'yu da (Berfin) -tesadüfen ismi hikayedeki en iyi arkadaşım- ilgisinden dolayı tebrik ediyorum. Whatsapp grubuna katılmak isteyen varsa mesaj atabilir. Okuduğunu belli etmeyen ama gizli gizli okuyan Altay'a da saygılar yakışıklı. İsminden saçma olduğu belli olan "Üvey Abim Bir Meteor"a bir şans verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

En kısa zamanda görüşmek üzere,
(On yıl geri gelmedi)

Wattpad'e güncelleme gelmiş onu da kullanmış olmak için aşağıya bir gif bırakıyorum. İstisnasız her sabah 10 dakika baktığım bir gif.

(Derek Hale, Teen Wolf) Tyler Hoechlin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Derek Hale, Teen Wolf) Tyler Hoechlin

-İdil

ÜABMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin