Suflet vandut

39 2 0
                                    

Diavolul cutreiera Londra de doar doi ani. Numele lui e totusi pe buzele tuturor. Nimeni nu stie ce sa creada totusi despre el - Diavolul adevarat sau doar cu o porecla bine meritata?
Toti jucatorii de jocuri au jucat macar o data cu el.
Toti betivii s-au imbatat macar o data cu el.
Jumatate din bordelurile Londrei sustin ca este clientul lor fidel si toate sustin ca a trecut macar o data pe acolo.
Fiecare ducesa si contesa il vor la balurile lor, caci in ciuda reputatiei, e de familie buna, e cel mai frumos barbat din Londra, necasatorit pe deasupra... si stie sa se comporte cu doamnele.
Anne Catherine Elizabeth DeLucey este singura fata nemaritata din oras care nu spera sa il atraga pe Diavol. Il considera o partida esuata. Si totusi, altfel stau lucrurile dupa ce este prinsa intr-o incaierare intre irlandezi si scotieni, care il are ca motiv de cearta pe insusi Diavol, pe jumatate scotian, pe jumatate irlandez, si adoptat de unchiul sau, londonez de generatii.
Anne descopera partile de scotian si pe cele de irlandez ale Diavolului. La inceput e speriata, dar curiozitatea invinge.
Diavolul se indragosteste de Anne. Dar nu se poate casatori cu ea, nu dupa ce tatal pe care il crezuse mort reapare, conducand o ceata furioasa de irlandezi care sustin ca locul lui e in Irlanda.
Ce va face el cand frumoasa Anne e rapita de catre mama sa, o scotianca incapatanata?
Flacarile pasiunii ard intre ei, iar ideea ca ar putea aparea mai mult il sperie.
Ar trebui sa o salveze pe femeia care ii bantuie visele, sau sa fuga in America?

Media: varianta de coperta

Scene (& idei de povesti)Where stories live. Discover now