Incurcatura la Londra

90 3 0
                                    

Lord Dunhill si Lady Vincent au o aventura, in noaptea unui bal mascat, in urma careia Lady Vincent naste un baiat, care a fost considerat de societate ca fiind fiul Lordului Vincent. Secretul a fost pastrat tainic.
Cativa ani mai tarziu, cu ocazia unui bal de Craciun, Lord Vincent si Lady Dunhill au si ei o aventura, iar Lady Dunhill ramane insarcinata cu o fata, care va fi si ea, asemeni tanarului Lord Vincent, considerata fiica de drept a unui alt tata.
Lucrurile sunt aproape date uitarii, pana in ziua in care cei doi se intalnesc si se indragostesc iremediabil. Secretele incep sa iasa la iveala, insa fiecare raspuns nou le aduce intrebari si mai complexe. De ce eforturile parintilor lor par sa se bata cap in cap? Sotii se cearta intre ei, fara sa aiba argumente clare. Cele doua mame par intovarasite in efortul de a-i desparti pe tineri, desi niciuna nu stie motivele din spatele actiunilor celeilalte. Cei doi tati sunt la fel de inraiti in incercarea de a-i aduce impreuna. Fratii si surorile sunt dezorientati. Ce se va intampla cu cei doi tineri, dezorientati de eforturile contradictorii? Cat va dura pana adevarul va iesi la iveala? Si cel mai important, cum vor rezista cele doua familii unor astfel de adevaruri?

"Lady Vincent se plimba nervoasa prin camera.
-Copiii nostri nu pot fi impreuna!
-De ce nu? Intreba sotul ei.
-Pentru ca... pentru ca... pentru ca nu pot!
Lady Dunhill o privi nedumerita si suspicioasa. Oare stia de aventura ei? Stia ca cei doi erau frati?
-Vrei sa ne explici, te rog, de ce? O intreba lordul Dunhill pe femeia agitata.
-Pentru ca... pentru ca sunt frati, de-aia! Esti tatal copilului meu!
Lady Dunhill albi, apoi sarii brusc in picioare.
-Dar asta schimba totul! Absolut totul! Ii putem lasa sa se casatoreasca! Tot timpul asta, am crezut ca sotul tau e tatal amandor copiiilor!
Lord Vincent albi, asteptand reactia sotiei lui. Ea facu ochii mari si o imbratisa pe cealalta femeie.
-Dumnezeule! Asta e ceva extraordinar! Nu am... nu am stiut niciodata!
Barbatii isi aruncara priviri ciudate peste capetele sotiilor lor. Asta era o festa buna pe care le-o jucase soarta... desi si-o aranjasera singuri. Dupa atata timp, intelegeau de ce sotiile lor erau atat de agitate cand se uitau la cei doi tineri indragostiti."

Media: varianta de coperta

Scene (& idei de povesti)Onde histórias criam vida. Descubra agora