Epiloog

4.1K 216 20
                                    

Pov Damon

*klop klop*

"Binnen" ik leg mijn voeten op het bureau en doe mijn handen achter mijn hoofd. De deur gaat open en Dave loopt naar binnen. Hij geeft mij een eerbiedig knikje en gaat tegen over mij zitten. "Er zijn geruchten dat de brand expres aan de gestoken is" zegt Dave, "wat" roep ik. Ik haal mijn voeten van het bureau, "door wie?" vraag ik. "Ze zagen een jongen hard weg lopen, hij had blond haar en was ongeveer even groot als ons." zegt Dave, "en wie is ze?". "Vrouwen van onze roedel.", Zuchtend haal ik een hand door mijn haar.

Zachtjes word er op de deur geklopt, verstoord kijk ik op. "ja?" vraag ik, de deur word langzaam open gemaakt. Er verschijnt een glimlach om mijn lippen als ik zie wie er staat. "Babe" zeg ik glimlachend, "hey" zegt ze. "Wat is er?", "ik vond dat je een pauze nodig had na je lange werken. Maar ik zie dat je druk bent." zegt ze en knikt naar Dave. "Ik was net van plan weg te gaan" zegt Dave terwijl hij ook snel knikt naar Heaven omdat ze nu zijn Luna is.

Dave loopt weg en sluit grijnzend de deur achter zich. "Ik ben blij dat je weer helemaal jezelf bent na het ongeval" zeg ik glimlachend. Ze knikt instemmend, "Damon?" vraagt ze opeens heel serieus. "Ja?" vraag ik, "mag ik je haar doen?" vraagt ze. Haar ogen beginnen gelijk helemaal te twinkelen. Ook haar glimlach om haar lippen word groter en nog gemeender. Wantrouwig kijk ik haar aan, "alsjeblieft" smeekt ze en zet een pruil lipje op. Zuchtend sluit ik mijn ogen, "betekend dat een ja?" hoor ik haar grijnzend zeggen.

"Je mag kijken" zegt ze vrolijk, ik open voorzichtig mijn ogen en kijk naar mijn spiegelbeeld. Ze heeft mijn haar warig door elkaar heen gedaan. "En, wat vind je er van?" vraagt ze terwijl ze een hand op mijn schouder neer legt. "Prachtig maar niet zo mooi als jou" fluister ik in haar oor. Ik zie dat ze haar hoofd weg draait.

"Damon?" fluisterd ze, "mhh" antwoord ik afwezig. Ik pak haar bij haar heupen vast en trek haar dichter tegen mij aan. Ze gaat op haar tenen staan en buigt dichter naar mijn oor toe. "Ik hou van je" fluisterd ze verlegen, haar warme adem kietelt tegen mijn nek aan.

"Ik hou ook van jou" fluister ik ook, ik buig naar haar toe en zoen haar op haar zachte volle lippen.

*** *** *** ***

Hey,

En wat vonden jullie van de epiloog, ik vond het zo schattig.

Morgen is er een verassing voor jullie :)

Ik heb 10k reads 1k votes gehaald maar weet je wat alles nog veeel beter maakt. Ik sta ook nog eens op #4 weerwolf dat voelt zo goed.

Vote??

Comment??

Xx anna

Enemy or Mate? - #Netties2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu