*1*

5.1K 117 17
                                    



      Ahoj, jmenuji se Noell a je mi 17.Miluju klavír a balet, ale když táta umřel, nechala jsem klavíru, ve kterém mě tolik podporoval, a teď už se věnuju jen baletu. Jo jasně, že mi klavír chybí, ale vždycky, když s i sednu za klavír a zmáčknu prvních pár kláves, vzpomenu si, jak jsme hrávali s tátou a začnu brečet. Nikdy nezahraju celou písničku, kterou jsme spolu složili....

Tak a je tu první den školy. V Londýně jsem se dostala na normální gympl, do třeťáku. Chodila bych na uměleckou nebo taneční školu, ale je to od našeho bytu moc daleko, a navíc budu chodit do jedné tělocvičny na balet. Mají tam i hudební zaměření, takže se možná dostanu i ke klavíru. Je asi 7:35, takže vyrážím do školy.

Když jsem došla ke škole, překvapilo mě, že vypadá celkem hezky. Ta moje stará vypadala, jak nějakej ústav, ale tahle je o pár levelů výš. Snad tam budou i lidi, kteří nebudou mít vymyté mozky. Vešla jsem do školy, a začala hledat sborovnu, ale bylo to těžší než se zdálo, protože tahle škola je hotové bludiště. Zastavila mě nějaká vysoká brunetka a řekla mi: " Ahoj, já jsem Sandy, jsem tu nová a jdu do třeťáku, nevíš náhodou, kde je ředitelna? " sama pro sebe jsem se pousmála nad tou náhodou a řekla: " Já jsem Noell, a nevím kde je ředitelna, protože jsem tu taky nová, takže můžem hledat společně." Sandy jen kývla a tak jsme se vydali na pospas této škole.

Asi po deseti minutách jsme konečně našli ředitelnu. Během našeho hledání jsem se dozvěděla, že se přistěhovala z Kalifornie, má 3 bratry a bydlí asi 2 ulice od nás. Zaklepala jsem a po vyzvání jsme obě  vstoupily do ředitelny, kde na nás čekala usměvavá starší paní - ředitelka. Když nás uviděla, usmála se ještě víc a řekla :" Tak vidím, že se obě dvě naše nové třeťačky potkali. Vítám vás na naší škole, já jsem její ředitelka Ann Deneksová." Do ruky nám dala nějaký učebnice, rozvrh a plánek školy a pak nám řekla spostu určitě důležitých informací, ze kterých si absolutně nic nepamatuju. No jo, mám hold dobrou paměť.

Došli jsme do učebny, kde by právě teď měla být naše třída s čekali na zvonění, protože nám to řekla ředitelka (jedna z mála informací, co si pamatuju). Chvíli jsme tam se Sandy jen stály a určitě na nás bylo vidět, jak jsme obě dvě nervozní, ale já se po chvíli odhodlala a začala si s ní povídat. 

Když zazvonilo, všichni se začali sunout do svých tříd. Bylo vidět, že je první den školy, protože tu snad nebyl jediný člověk, který by jevil nějaké větší známky toho, že by byl doopravdy vzhůru.  Už jsme tam zbyly jen já a Sandy, když začaly učitelé zavírat dveře od svých tříd. My máme na první hodinu učitele Grosse, který by měl být náš třídní, a má nás uvést před třídu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 NA OBRÁZKU JE NOELL ( Lily Collins)


My song ( Niall Horan FF) CZKde žijí příběhy. Začni objevovat