70

117 18 6
                                    

(A/N: Ik wil gewoon niet op het knopje "publiceren" drukken. Dat voelt zo officieel. Dit boek is nu al klaar. Hoe snel heb ik dat wel niet geschreven? Een schouderklopje voor mijzelf, heb ik toch even mooi gedaan.
Enjoy the last part of this story. At the end I have A little present :) )

Ik danste zoals ik nog nooit had gedanst.

Af en toe ving ik een glimp op van Sill die helemaal opging in het moment. Zijn ogen schoten alle kanten op alsof hij alles wilde inprenten in zijn geheugen.

Het was zo overweldigend. Al die mensen. Dat gaf zo'n kick!

We naderden langzaam het einde. Maar ik wilde helemaal niet stoppen. Konden we de tijd niet vertragen?

Het publiek werd steeds enthousiaster en dat gaf ons nog meer energie.

Ik maakte een pirouette sloeg daarna mijn armen om Sill's nek en de tijd leek even stil te staan.

Zijn prachtige ogen en strakke kaaklijn die ik al een paar keer mocht aanraken.

Sill draaide zich om en begon aan zijn laatste serie passen. Hij zwaaide zijn arm naar buiten en nodigde mij uit om naar hem toe te komen.

Hij knipoogde ondeugend en stuurde mij een luchtkusje waardoor ik overal oh's en ahw's hoorde.

Ik maakte aanstalte om zijn kant op te rennen zoals bij Dirty Dancing maar plots kreeg ik een forse duw van iemand uit het publiek.

Ik viel met een harde klap voorover maar kon mezelf net niet snel genoeg opvangen met mijn handen en kwam hard op mijn hoofd terecht.

Ik hoorde allemaal geschrokken geluiden en iemand was heel vervelend aan mijn arm aan het trekken. Lag ik soms op de rand van het podium?

Het laatste wat ik hoorde voor ik mijn bewustzijn verloor was veel geroezemoes en een stem die luid boven de rest uitkwam. Die van Sill.

(A/N: Oeps.. Einde :P
Maar ja.. Ik had jullie een kleine verrassing beloofd.

Ik kan jullie natuurlijk niet zo achterlaten met zo'n einde. Tenzij jullie een open einde leuk vinden. Dan moet je het vooral aangeven :)

Maar... Ik ga een deel twee maken.

Het krijgt de naam: De Mislukte Move.

Het word een vervolg vanuit Sill die meteen start. Zelfde soort schema als dit boek. Om de dag of om de twee dagen. Dat ga ik proberen.

Sill probeerd om zijn langzaam aan leven weer op de rails te krijgen. Sinds dat Samara voor heel even uit zijn leven is verdwenen duikt die o zo irritante Farah weer op. Maar Sill heeft meer aan zijn hoofd. Wie was toch die persoon die ervoor zorgde dat Samara in het ziekenhuis belandde?

Er verschijnt ook een nieuw danspaar in de studio. Maar waarom krijgt Sill toch de indruk dat er meer aan de hand is en wie is toch dat meisje dat constant door de ruit van de dansstudio gluurd?

Vele vragen die misschien in deel twee beantwoord gaan worden.

Ik hoop dat jullie deel één geslaagd vonden en nu op naar deel twee.

Xx-xx )

De perfecte dans #1 (Compleet)Where stories live. Discover now