Special

1.8K 171 11
                                    


Slunce, již vyčnívalo na jasně modrém nebi, oznamovalo, že je krásný letní den. Kyo, který se nevěřícně koukal do vody na svého přítele Shiona si povzdechl.

„Kyo, miláčku, já ti věřím, jsi chlap, ne? Neříkej mi, že jsi stále to ustrašené kotě..." Zasmál se, až se mu vytvořily ďolíčky v jeho jemném obličeji. Kyo, jako zázrakem už nenafoukl své jemně zarudlé tvářičky a jen se zhluboka nadechl.

Ruce zaťal v pěstičky a udělal úspěšně krok vpřed. „Shione...Víš, že nemám rád, když mi říkáš kotě, není to vůbec pravda a oslovují se tak dívky..." Zamumlal na nesouhlas a své různobarevné očka upřel na usmívajícího se přítele. Ten si jen mokrou rukou prohrábl své tmavé vlasy, aby mu nepadaly do očí a nohama se odstrčil od země.

„Pojď Kyo...Prosím, udělej to kvůli mně." Řekne naoko ublíženě a nohama se dotkne dna. „Dobře, ale hlídej mě, abych se neutopil, nerad bych takto ukončil svůj život..." Zamumlá nesouhlasně Kyo a špičkou palce u nohy se dotkne příjemně studené vody.

Kolem něho se prohnaly dvě dítka dívka a chlapec. Chlapec drknul do dívky a ta narazila do zad Kya. Ten neudržel rovnováhu, i když se opravdu snažil, stejně udělal placáka do vody. Blondýnka se zděsila a začala plnit své světle modré očka slzami.

Chlapec, aneb brunet k ní došel a obejmul jí. „Omluvíme se, jo?" Zašeptal a pohladil jí po jemných vláskách, které měly mokré konečky.

Dívka přikývla a odlepila se od bratra s úsměvem na tváři. Mezitím, co černovlásek viděl spadnout Kya do vody se hnědovlásek dostal do vody. Kyo, který stihl se vynořit nad hladinou a zběsile kopat nohy, aby se nepotopil, zahlédl svou záchranu Shiona. „ Pomoc mi! Prosím!" Zakřičí zoufale a snaží se doplavat k jeho záchraně.

Shion neváhal ani chvíli a plaval mu naproti, natahujíc ruku, doufal, že ho zachytí, ale Kyo se před ním potopil. Vytřeštil oči, nadechl teplý vzduch do plic a ponořil se pro topícího se Kya. Zachytil ho za ruku a vytáhl. Kyo vypl vodu a začal kašlat.

Silně se chytil Shiona kolem krku a začal zhluboka a zrychleně dýchat. „ Já...Já tohle nedávám, dostal jsem křeč do nohy." Zamumlal a podíval se za sebe. Brunet plaval k nim „pane! Já se vám chci omluvit, za to, že jsem vás zchodil do vody."

Shion něco zamumlal, že málem zabil Kya a již zmiňovaný Kyo se jen usměje. „ V pořádku a ta holčička na tebe čeká" odpoví a zasměje se. Brunet se usmál, jako sluníčko a plaval k sestře zpět. „ Jmenuji se Luke! A děkuji!" Usmál se a zamával.

Shion se podíval na Kya „ opravdu? Mohl tě zabít..." Řekl mrzutě. „Ne, nemohl a nemrač se, je krásný den mráčku" usmál se Kyo a líbnul ho na nosík.



Baf!

Tímto oficiálně zahajuji "slavné" pokračování: Jsem stvůra!

Ano, je to krátké, ale special je specialně krátký... :D

Komentář potěší ^^

Jsem stvůra? IIKde žijí příběhy. Začni objevovat