Prolog

331 11 6
                                    

**Prolog**

Ceasul de pe masa a inceput sa sune iar in doua secunde eram in picioare, am oprit alarma reusind sa deschid ochii. Am vrut sa imi afund capul iar in perna, dar timpul trecea mult prea repede ca sa pot face asta. Am deschis ochii mai bine uitandu-ma prin jur. Camera mea, plina de haine peste tot, acum era curata desigur ca mama mea se ocupa de curatenie. Nici la acesti 17 ani ai mei nu pot invata ca, hainele trebuie puse intr-un cos anume de rufe care se afla... undeva in casa.

Mi-am deschis sertarele cu haine. Toate hainele si accesoriile mele erau puse in ordine, ordinea mamei, deci nu aveam cum sa le gasesc asa de rapid decat daca dau totul peste cap. Am incercat sa nu fac asa de mare dezordine asa ca am luat ce e mai la suprafata pentru ultima zi de scoala. Planurile mele de vara asta se refereau strict la calculator chiar daca la anul am Bacul si ar trebui sa imi traiesc vara.

Am ales un tricou cu imprimeu floral pe roz cu o pereche de pantaloni albii scurti. Am iesit pe usa si am dat de mama care imi facea ditamai morala de dimineata ca hainele mele stau mult prea mult pe jos. Daca as putea, ma jur ca mi-as lipi hainele de tavan, atunci chiar s-ar pune acel proverb "a sta in cap". Sa vad atunci ce mi-ar spune. Cred ca ar face infart.

Mi-a preparat un sandvis cum stie ea mai bine iar dupa cateva minute am terminat mergand sa ma aranjez. Mi-am luat ghiozdanul, am pupat-o pe obraz si am iesit din casa, nu inainte sa imi iau adidasii in picioare.

Am plecat de pe alee ajungand la scoala mai mult in pasi de dans avand in gand o melodie mai veche a celor de la The Script. Melodia mea favorita de la ei adica Hall Of Fame. Nu e asa de veche dar imi place mult prea mult.

Am zarit usor scoala unde erau sute de elevi pusi in curtea acesteia. Am intrat in scoala unde mi-am zarit clasa iar imediat cum am fost toti am iesit afara. Directorul a venit si a urcat pe micuta scena pe care o aveam amenajata printre copaci astfel incepandu-si discursul:

"Draga elevi ai liceului SHS (South High School) sunt onorat sa va fiu director si in anii urmatori la fel cum am fost onorat sa va fiu director si in acest an. Cum stiti, absolventii de la scoala noastra au trecut cu brio clasa a 12-a si sper ca si voi ve-ti face la fel la anul, da clasa a XI-a, la voi ma refer! Vreau sa ma faceti mandru ca aceasta scoala este printre cele mai bune iar elevii sunt la fel. De-a lungul a 50 de ani, educam copii cum stim noi mai bine iar in fiecare an ne adaugam cate ceva care sa va faca mandrii ca studiata la un liceu cu clasa. Ne vedem la anul cu rezultate excelente, O zi buna si o vacanta placuta!"

 Acesta este doar prologul, nu stiu cat de draguta sau originala e si scuze pentru ca lipseste dialogul, o sa va tot saturati de dialogurile din urmatoarele capitole :* Astept pareri pufosenilor :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 11, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fata de la spalatorie [One Direction fan fiction]Where stories live. Discover now