8

33 5 2
                                    



Káva na letisku bola dosť odporná, na to že stála 8$. Pohľadom zbehla po jej bossovi ktorý stál vedľa a objednával si koláč.

,,Ani neviem jeho meno" pomyslela si.

Neverila že to urobí. Neverila že poletí do Las Vegas s cudzím mužom. Teda nie len do Las Vegas. Ďalšie zastávky boli Miami a Paríž. Tešila sa ale zároveň sa aj bála. Nikdy v živote neletela lietadlom. Pozrela na letenku v ruke kde malými písmenami stálo : 1.trieda. Prvý krát a hneď v Prvej triede.
Začala byť nervózna z letu a preto klopkala prstami po stole. Sadol si k nej s veľkým kusom torty a hneď sa do nej pustil.
,,Vážne si nedáš?" spýtal sa jej.
,,Nie ďakujem. Nechcem to tam všetko ogrcať"
Mykol plecami a jedol ďalej.
,,Lietaš často?" spýtala sa aby prerušila trápne ticho.
Bossovi akoby prešla chuť, odtrhol sa od torty a ironicky sa usmial.
,,Nemusíš byť zdvorilá. Toto všetko je len kšeft. Potrebujem ťa aby som ťa ukázal priateľom a ostatným dôležitým ľudom. Ja z tohto všetkého získam rešpekt v spoločnosti a ty šaty,bohatstvo a nezabudnuteľné zážitky. Je to výhodné pre oboch."
Lilie nadvihla obočie že niečo povie...no nakoniec bola ticho.

Asi to bude jej prvý let,pomyslel si Rafael. Sedela pri ňom, stískala operadlo tak že jej obeleli hánky a bola bledá ako stena . Týmto sa mu to potvrdilo. Počas pristávania využil keď zatvárala oči (asi zo strachu) a trochu viac si ju obhliadol. Kto by si pomyslel že takáto pekná slúžtička bude mať to šťastie cestovať do najdrahších destinácii za jeho peniaze. Pravda,aj keby z nim bolo dvadsať ľudí,jeho peňaženka by si to ani nevšimla.

Konečne dokáže tým smradom čo sa nazývajú jeho kamaráti že aj on si vie nájsť kosť. Jeho pracovní partneri ho budú brať vážnejšie keď po jeho boku uvidia elegantnú ženu. Výborne.

Keď prišli do hotela,objednal jeden veľký apartmán s dvoma izbami

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď prišli do hotela,objednal jeden veľký apartmán s dvoma izbami.

Apartmán bol obrovský! A čo sa jej páčilo najviac bolo že mal vlastnú izbu takže sa mu nemusela prispôsobovať. Izba bola zariadená luxusne. Bielo zlaté závesy,šatník veľký ako jej izba a kúpeľna celá z mramoru.

Ten si teda potrpí na luxus.

Nechal jej svoju kreditku s tým,že si má kúpiť všetko čo potrebuje na dnešný večer - okrem šiat. Na recepcii sa spýtala kde sú nejaké obchody a poslíček jej zavolal taxík. Vyhodil ju na ulici s kopou obchodou. Najprv si kúpila čierne,telové a biele čipkované spodné prádlo,potom skočila do kozmetiky a nakoniec do zlatníctva. Kedže šaty vyberal on a nepovedal akej farby sú mala jedinú možnosť a to zlato alebo striebro. Nákupnu mániu zakončila topánkami a kabelkami. Cítila sa ako ked dieťaťu dáte kreditku s tým , že si môže kúpiť toľko sladkostí koľko len chce.Neskôr si vyčítala že mu minula toľko peňazí,no v jednom obchode sa spýtala koľko je ostatok na karte a keď jej žena-predavačka ukázala sedemciferné číslo bola v pohode. Rýchlo pozrela na svoje nové hodinky a zistila že je objednaná u kaderníčky a desať minút mešká.
Chce ma mať peknú? Počká si.

Live Your Dream (SK)Where stories live. Discover now