One War

52 6 1
                                    

Plecasem nervoasa de la conac, il urasc pe E.J. ce i-am facut de ma trateaza asa? Nu sunt un obiect sa ma dea el afara, sa ma omoare el! Eram asa nervoasa incat, incat, am plecat sa omor pe cineva.
Mergeam prin padure cu simturile alerte si cu instinctul acela ciudat ce parca voia sa ma distruga din interior. Cand...m-am uitat la maini, si venele mele devenisera...negre. Nu puteam sa fiu prea atenta la acest amanunt ca am simtit un miros strain. Stai. Eu percepeam asa ceva? Auzeam niste batai de inima si niste zgomot facut de sange care curge prin vene.
M-am intors la 360 de grade ca sa vad un baiat cu niste ochelari galbeni si ceva la gura si o fata cu un ceas in loc de un ochi. Ei trebuiau sa fie acei doi Proxy. Se uitau la fel de uimiti la mine cum ma uitam eu la ei.
-Stai calma, nu vrem sa-ti facem rau, promit, a spus fata cu ceasul probabil Clockwork
-Tu esti Clockwork? am intrebat eu nedumerita.
-Da, raspunse ea cu acelasi glas bland.
-Si el e Ticcy Toby, nu?
-Exact eu, rasuna o voce cam ragusita.
-Eu sunt The Call, m-am prezentat eu cu noul meu nume de criminal.
-Oh, am auzit de tine, esti noua nu?
-Cam da, dar m-am cam certa...adica da, nimic, si eu ma intorceam la conac acum.. daca vreti sa veniti cu mine, e okay.
-Pai da, intr-acolo mergeam.
Era cat pe ce sa fac un cacat mai mare ca mine. E.J. mi-a spus ca nu ne avem bine cu clanul Proxy, chit ca acestia erau cu ganduri de pace, tot nu puteam avea incredere in ei, si daca le spuneam ca sunt certata cu E.J. isi dadeah seama ca nu suntem tocmai cei mai uniti criminali.
Pe drum m-au intrebat cum de am ajuns o criminala si le-am spus povestea mascand faptul ca nu ma inteleg bine cu E.J. si ca inca imi mai e dor de prietenii mei.

Ajunsi la conac, am intrat si am strigat:
-Aloo, am venit cu Clockwork si Ticci Toby!!
Toata lumea a iesit de prin camere si bucatarie si ne-am asezat in cerc pe canapea si fotolii cu Slender si cei doi in mijlocul nostru.
Prinsesem un loc pe canapea langa Jeff care mi-a soptit: "Stiam ca nu vei pleca, dar sa nu-mi mai faci una ca asta vreodata"
La care raspunsul meu a venut imediat: "Voi sa nu mai ascultati pe la usi".
Voiam sa-l intreb unde e E.J. dar satenul cu masca si-a facut aparitia imediat pe scari tresatind cand m-a vazut langa The Killer.
-E.J. ia ul loc, il pofti Slender, si acum ca suntem toti, putem incepe, cred.
-Dupa cum bine stiti ei sunt Clockwork si Ticci Toby, continua Slender. De asemenea stiti bine ca noi suntem certati de multi ani cu Clanul Proxy. Se pare ca ciocnirea este din ce in ce mai iminenta, dar nu si pana la primavara( actiunea fiind prin iarna). Pana atunci trebuie sa ne pregatim. Toate aceste informatii ne-au fost date de acestia doi prezenti.
-De unde stim ca nu ne mint? intreba Nina.
-Pai Nina, nu stim asta, dar din moment de vor sta cu noi, presupun ca putem avea incredere in ei, nu-i asa?
Nimeni nu a zis nimic. Cu totii am trecut prin experiente in viata care ne-au invatat sa nu mai avem incredere in oameni. Si mai ales in oameni la prima vedere. Asa ca am tacut malc toti.
-Hai mai, nu fiti asa de rai cu ei, veti vedea ca o sa va intelegeti de minune.
-Nu suntem copii, Slender, nu trebuie sa vorbesti cu no de parca am fi la groapa cu nisip, spuse E.J.
Un tusit se auzi din partea lui Sally.
-Tu ai si o varianta de 14 ani, asa ca fi cuminte, se intoarse E.J. spre ea.
-Vreau doar sa fiu sigur ca nu se vor ivi conflicte intre voi in aceste cateva luni cate mai sunt. Intrebari? se intoarse el spre noi toti.
-Am eu una, ridicai mana.
-Spune Callisto.
-Clanul lor nu le va observa lipsa, nu isi va da seama ca ei lipsesc si ca s-au aliat cu noi?
-Desteapta intrebare copila mea. Dar m-am gandit la tot, ne-am intalnit mult timp pe ascuns, pana sa planuim sa le inscenam moartea.
-Si cum au murit? intreba Sally.
-Erau in timpul unei crime, amandoi, dar fiind cam "beti" nu au obsercat ca una dintre vuctume a scapat si a sunat la politie, ei fiind impuscati de polististi.
-Si de unde ati facut rost de corpuri? intreb eu.
-E o vraja, dar pentru ea am consumat multa putere si nu o mai pot face nicicum acum.
-Oh inteleg...
-Bine atunci, copii, am terminat conferinta, acum puteti pleca, este deja ora 13:30. Clocky, Toby, haideti sa va prezint camera in care veti sta.
Asa au plecat.
Asa s-a planificat un razboi, ce nu se stie cat va dura, si pe cine va lua.

Sentimente de Criminal-CreepypastaWhere stories live. Discover now