The Call

68 7 0
                                    

Adrenalina curgea prin venele mele in timp ce alergam din ce in ce mai repede alaturi de Jeff. Strangeam cutitul cu putere in mana, cand Jeff s-a oprit.
-Fa liniste, ne apropiem de victime, a spus el un ranjet aparandu-i pe fata.
M-am conformat in timp ce ne apropiam de doua fete.
-Eu o iau pe blonda si tu be roscata, mi-a soptit el.
-Se face, am murmurat eu.
Am vazut-o pe roscata, era frumoasa, dar parea a fi cam proasta din discutiile pe care le purtam.
Am simtit din nou instinctul acela cum se naste in mine, inima imi pompa din ce in ce mai tare, venele de la maini s-au innegrit si nu mai simteam decat prezenta fetei cu parul de foc. Intr-o clipa am sarit pe ea, habar nu am cum, dar nu am avut puterea s-o omor din prima, ci am vrut sa ma mai joc cu ea. I-am scrijelit bratele, i-am intepat fata, strigatele ei alimentandu-mi instinctu, in final mi s-a facut mila de ea si am terminat-o si pe ea si rasul meu psihopat. In momentul in care mi-am revenit am observat ca eram plina de sange din cap pana in picioare. Insa primul lucru care m-a izbit, au fost juliturile pe care i le lasasem, erau asmanatoare cu cele pe care prietenii mei le avusesera din cauza lui E.J. Pentru o clipa mi-a parut rau, imaginea lui Kevin intorcandu-se, dar pana la urma ma sacrificasem pentru ei, plecasem de langa ei, si asta era. Punct.
-Call, esti bine...? vocea ingrijorata a lui Jeff ma trezeste din valul de sentimente in care ma aflam.
-Ei bine, da...cred, hai sa ne intoarcem.
-Cum vrei.
Tot drumul de intoarcere am ras cu Jeff. Imi povestise cum variantei de 14 ani a lui Sally ii cam place de BEN dar e fraier rau ca nu o baga in seama. Mi-a povestit de cum intr-o zi E.J. s-a certat atat de rau cu Slender incat a dormit in rahatii lui Smile.
-Stai cine-i Smile?
-Oh, nu-l stii? E cainele meu, m-a pus el la curent.
-Uu, atunci imi pare rau de E.J., am inceput sa rad eu.
-N-ai de ce E.J si-o meritase, din cauza lui Melinda, fata de care Slenderman se indragostise a plecat din casa lasandu-l pe bietul nostru cu inima frantan
-Saracul, frate ce nesimtit E.J.
-Stiu, faza e s-a dat rau de tot la ea, la module serios, aproape o violase, si nici acum Slender nu s-a impacat complet cu el.
-Mama, ce nesimtit, mi se parea mie cam necioplit, dar nici chiar asa!
Tot discutand am ajuns in fata conacului. Am intrat plini de sange inauntru unde Slenderman ma astepta.
-Callisto, hai sa-ti arat viitoarea ta camera, si sa te schimbi, a chicotit el.
-Oh da, sunt cam murdara, dar stiu ca cel putin m-am calmat, am zambit eu.
Am urcat pe scarile impunatoare si am trecut pe langa o serie de usi. Prima era a lui Sally, avea numai abtibilde cu ursuleti si printese pe usa, si...niste scrijelituri dubioase. Urmatoarele doua erau ale altor doi Creepypasta's si anume Masky si Hoodie, Pe usa lui Jeff scria "Go to sleep", pe al lui BEN "You shouldn't have done that" iar pe a lui E.J "Come in".
Siiguur, fix la tine in camera intram radeam eu in sinea mea.
-Callisto aceasta este camera ta, poti sa o vezi.
Am intrat si peretii negri m-au intampinat, WOW, parintii mei nu suportau aceasta culoare, dar nah acum ce sa-i faci. Aveam un pat dublu, o noptiera pe care erau o veioza si niste lantisoare, dinte care unul cu planeta Jupiter mi l-am atarnat de gat, si in rest mai erau o baie, un dulap plin cu haine si o oglinda uriasa.
-E minunata camera, multumesc mult, am zis eu cu un zambet pe fata.
-Asta e bine, acum ca te-ai alaturat casei noastre, fortat sau de buna voie trebuie sa ai un nume de criminal. mi-a spus Slender.
-Paii...hmm, stiu, eu voi fi The Call.
-Interesant, da, okay asa ramane. Fii atenta, maine seara vor veni sa stea la noi o parte din Proxy.
-Proxy? am intrebat eu nedumerita.
-Mda, ei sunt ceilalti criminali, m-a lamurit el.
-Pai si de ce vin? am intrebat eu curioasa.
-Va trebui sa discutam ceva serios, dar o sa aflii maine ce, acum trebuie sa te culci s-a facut tarziu.
-Okay, noapte buna, am spus eu inchizand usa.
Bineinteles ca nu m-am culcat imediat, ci dupa ce mi-am pus pijamalele am citit o carte, si din plicitiseala am iesit pe geam sa ma uit la stele.

Cautam ceva anume pe cer, o anume imagine, o anume lumina, cautam Jupiterul. Ce ciudat, privirea imi era atrasa de o lumina ce licarea. El era, in jurul sau imi orbita sufletul, bizar, trebuia sa-mi gasesc echilibrul o data si o data, dar mai aveam timp, acum trebuia sa ma bucur de ce aveam, si de amintirea a ce pierdusem.

《》《》《》《》《》《》《》《》

Whoop, capitol nou, se complica treaba, spuneti-mi parerea voastra despre carte, ma ajuta foarte mult. Habar n-aveti ce urmeaza, daca vreti sa incercati lasati in comentari ce considerati voi ca va urma.
Va pwp :*

Sentimente de Criminal-CreepypastaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum