Bölüm 22

11K 693 4
                                    

Multimedya: Ömür& Bertan

Selam;

Geri döndüm desem yalan olur...Finallerim ocak 6 da bitiyor. Kalan iki bölüm o tarihten sonra.

Öncelikle güzel bir bölüm oldu ama sonraki bölümün hüznüne kendinizi şimdiden hazırlayın derim. Birden yüklenip şok bir final yazmayacağım. Belirttim başından beri genel kanıya göre hoş olmayacak bir final olacak.

Sonra beni yolmaya falan kalkarsınız aman diyeyim :D

İyi okumalar.

Hevesinizi kursağınızda bırakmış da olabilirim tabi, ne iyi okuması diyebilirsiniz. :P


****3 AY SONRA****

Ömür gözlerini açar açmaz ağzına gelen midesi ile yataktan fırladı ve banyoya attı kendisini. Geniş banyoda klozetin önüne oturmuş öğürüyordu ama kusamıyordu bile. Boğazı acıdan sızlıyordu.

Bertan ise karısının öğürme sesiyle gözlerini açabilmişti. Az önce üzerinden atlayan Ömür'le uyanmıştı ama bilinci hala kapalıydı ve ne olduğunu anlamamış, yeniden gözlerini yummaya hazırlanırken sesleri duymuştu.

Üzerindeki örtüyü fırlatarak banyoya yöneldi ve yerdeki karısıyla bedeni buz kesti. Ömür'ün kafasını ellerinin arasına aldı "Neyin var güzelim" dedi.

Ömür'ün bırakın cevap verecek bilincini açık tutacak bile hali yoktu. Kaldı ki hissettiği de oldu ve Bertan'a bir şeyler söylemek için kafasını kaldırdığında başına giren ani sızı ile gözleri karardı ve kendisini kocasının kollarına bıraktı.

**

***Flashback***

Ömür ve Bertan birlikte oldukları geceden sonra İstanbul'a dönmüşlerdi. Ömür işlerini toparlamak için Bertan'dan biraz zaman istemişti. Bertan'da bu sırada evlerini halletmek için kolları sıvamıştı. Her şeyi kendisi yapmak istiyordu.

Bu yüzden Ömür'ün önerisini kabul etti ama kendisini tamamıyla işe adamaması koşulunda!

Kendisi istediği evi bulduğunda ise genç kızla birlikte evin dekoru için çalışmalara başladı. Her santimini her eşyayı kendileri seçmek istediler. Hafta sonralı mobilya, perde, halı duvar kağıtları ve ev için gerekli olan diğer tüm detayları hallediyor, hafta içi yine birbirlerinden ayrılmadıkları için Ömür'ün evinde kalıyorlardı.

Ömür üzerinde dolaşan karabulutların dağıldığını görüyordu ama içindeki huzursuzluk orada bir yerlere gizlenmiş gibiydi. Sevdiği adamın yanında ne kadar mutlu olursa olsun, ne kadar eğlenirse eğlensin sanki bir şekilde eksik kalıyordu. Bunu hissederek ya da düşünerek günlerini zehir etmek istemese de ara ara bir ürperti bedenini ele geçiriyordu.

Bertan ise son zamanlarda yaşadıklarıyla gerçekten hayatta olduğunu hissetmişti. Sevdiği bir kadın vardı, hayal kurabiliyor, gerçekleştiriyor, normal bir insan gibi tepki verebiliyordu.

Sevginin insan üzerindeki gücü korkutucuydu tabi düşünüldüğünde. Tarihe baktığımızda tüm güçlü imparatorların çöküşündeki tek etkendi mesela. Aynı zamanda da o kadar doğuydu ki, başarılı olan imparatorların arkasında da aynı neden yatıyordu.

Sevgi doğru insanın elinde şekilleniyordu kısaca.

Günler haftaları kovalamış, haftalar ayları derken Bertan ile Ömür çoktan yeni evlerine yerleşmiş ve birlikte bir hayata evet demişlerdi.

ÖMÜR "Tamamlandı"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin