Tanıtım...

10.2K 290 10
                                    

Merhaba...Yeni hikayem ama uzun zamandır aklımda olan bir kurgu.

Ama ben hikayeye isim bulamadım...Bu yüzden tanıtımı okuduktan sonra önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler ve iyi okumalar. :D 

Size bir hikaye anlatacağım...Keskin bir kılıç olan Modern dünyanın en tepelerinden bir hikaye.Yıkılmaz bir ķrallıkta başlayacak her şey.  Bir sevgiye muhtaç, hırslı ve masum kızımız olacak. Birde güçlü ama aşık bir erkeğimiz. Ve erkeğimizin aşkını ezip geçen bencil bir kadın.

Kötü bir İmparator var bu Krallıkta.

Bir intikam planı....Bir sır...

Her şey bildiğimiz gibi görünüyor değil mi?

Ama Moda dünyası tam bir bilinmezlik denklemidir aslında.

♧♢♡♤■□●○•°♧♢♡♤

Her şeyden habersiz sevdiği kadına destek olmak için gelmişti buraya.

Kulise doğru adımlarken kadife bir ses duydu. Kayıtsız kalamayarak ve zaten gideceği rotada bulunduğundan oraya ilerledi adam. Ama aralık kapıda takılı kaldı. Kulağına dolan hoş tını dikkatini çekmişti tabi ama en çok bu hassas sese sahip kadını kim bu kadar kızdırmıştı merak ediyordu.

"Nefret ediyorum anlıyor musun? Bıktım artık senelerdir bana yaşattığı cehennemden. O kız tam bir orospu. Ve sayın Tekand ile yatıp kalktığı için bu konumda. Senelerdir hayatımın içine ediyor. Ve ben ne yaparsam yapayım geri planda kalıyorum. Her şeyi yapan ben iken, hiç bir şey gibi görünüyorum."

Ow...çok sert diye düşündü adam bu sözler karşısında. Kızın hayatını kim çıkmaza sürüklediyse, işi vardı. Tam gideceği sırada ise duyduğu cümleyle çakılı kaldı yerinde.

"Birde baş manken yaptı sürtüğü. Gercekten şaka gibi. "

Baş manken....

Kız sevgilisinden bahsediyordu.

Patronun altına yattığı dediği kişi kendi sevdiği kadındı.

Kanında büyük bir dalgalanma hissetti. Bu sözleri söyleyen kızın boynunu kırmak istiyordu. Onun sevdiği kadına iftira atıyordu bu kadın.

Genç adam öfke ile kalkanın zararla oturacağını bildiğinden kendisini sakinleştirmeyi denedi.

Buna pişman edecekti söyleyeni. Asıl fahişe kimmiş gösterecekti ona. Sevdiği kadına dil uzatan herkes haddini bilecekti.


ÖMÜR "Tamamlandı"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin