11 een verrandering

402 47 35
                                    

Link p.o.v
Ik staar naar joost. Langzaam begin ik meer en meer te twijfelen of ik joost nog wel leuk vind. Ik snap dat het moeilijk is om te kiezen. Maar hoe denkt hij dat dit voor ons is!? Ik sta op. Harm word wakker. Ik leg mijn wijsvinger op mijn lippen. Hij knikt. Ik loop weg. Voor even wil ik alleen nadenken. Ik loop langs de groep. Ze slapen met ze allen nog. Ik pak mijn jas en telefoon ,daarna loop ik weg. Ik loop daar de koude straten. Opeens bots ik tegen een meisje op en we glijden beide uit. Kreunend sta ik op. "Gaat het!??" Vraag ik bezorgt. Ze knikt. Ik steek mijn hand naar haar uit. Ze neemt hem aan en ik help haar met opstaan. "Waarom zo'n haast?" Ik kijk naar de grond. Ze is een random meisje ,moet ik dit wel aan haar toe vertrouwen. Misschien is het ook beter dat we elkaar niet kennen. "Kom anders mee naar mijn huis! Het is daar ook een stuk warmer" glimlacht ze. Ik denk eerst na. Weetje wat heb ik ook te verliezen? Ik loop mee. Onderweg praten we een beetje. Wat later komen we aan bij haar huis. Ik volg haar. "Wil je wat drinken?" Vraagt ze lief. "Ehh cola?" Ze knikt en loopt weg. Best raar ik weet haar naam nog niet eens. "Hey wat is je naam eigenlijk?" Vraag ik. "O ja helemaal vergeten ,Bintti! " (sorry als ik je naam verkeerd schrijf!!) "Mijn naam is link!" Ze geeft me een glas cola. "Bedankt.." "Wat was er nou gebeurt link?" Ik leg het haar uit. Het hele verhaal. Eerst is ze in shock maar ze begrijpt het wel. "Je moet doen waar jij je goed bij voelt" Ik kijk naar de grond. "Maar dat is het probleem..ik weet het gewoon niet!"

Bintti p.o.v
Hoe kan ik hem helpen? Ik wil hem graag helpen. Ik denk diep na. "Misschien kan je ook weer met een meisje op date gaan en dan kijken wat je leuker vind?" "Dat is een top idee!! Bedankt Bintti!" "Geen probleem" glimlach ik. "Wil jij dan misschien met me op date?" Mijn ogen worden groot. "Meen je dat link?" Vraagt ik verbaast. "Ja je lijkt me super aardig" "Tuurlijk wil ik dat!" Glimlach ik.

Joost p.o.v
Ik word langzaam wakker. Harm slaapt nog. Link is nergens te bekennen? Ik duw harm zachtjes weg en ga opzoek naar link. "Is hij boos op me?" Vraag ik zacht. Ik schud met mijn hoofd. Dat kan niet. Ik loop naar de rest. Ze slapen nog allemaal. Ik pak mijn telefoon. Ik klim in een boom en probeer link te bellen. Hij neemt niet op. Steeds meer twijfel ik. Ik leun met mijn hoofd tegen de boom en denk na. Wat is er gebeurt? Heb ik iets gedaan? Voor wie kies ik? Zo veel vragen. Ik leg mijn hoofd in mijn handen. De keuze blijft gewoon moeilijk!

Link p.o.v
Het is avond ,Bintti en ik zijn op date gegaan. Het was super gezellig! Ik had zo veel lol ,zij ook. Ik weet niet hoe het met de groep gaat. Nou ja ze missen me toch niet. Anders hadden ze wel gebelt, toch? Ik voel steeds minder voor joost. Bintti en ik zitten naast elkaar op een bankje. We kijken naar de maan. Ik sluit mijn ogen en geniet even van de stilte. "Bedankt voor deze avond link" glimlacht Bintti. "Geen probleem" Ze geeft me een kus op mijn wang. Ik word rood. Dan sla ik mijn arm om haar schouder heen. We blijven samen zo een tijdje zitten. Wouw ik kan nog steeds gewoon ook iets voor meiden voelen. Misschien vin ik joost zelfs niet meer leuk?

BinttiKitten zit er nu ook in :D

HoostWhere stories live. Discover now