3 bedreigd!?

559 58 22
                                    


Harm p.o.v
Ik lig op de grond. Alles doet pijn. "P-pascall alsjeblieft stop!!!" Schreeuw ik. "Harm!!!" Schreeuwt iemand. Ik wil iets zeggen ,maar krijg alweer een trap in mijn zij. Ik voel de tranen branden in mijn ogen. "Laat hem met rust!!" Schreeuwt die gene weer. Vaag zie ik een langen blonde jongen staan. "Joost?" Vraag ik zacht. Alles wordt zwart.

Joost p.o.v
Ik ren naar harm toe. Ik verkoop pascall een klap in zijn gezicht. Hij kreunt en valt op de grond. "Harm....harm!!?" Langzaam raak ik in paniek. Ik schud hem door elkaar. "Alsjeblieft!" Het begint te stormen. Pascall is intussen al gevlucht. Ik doe mijn vest uit en doe hem om harm heen.Ik druk harm tegen me aan. "Alsjeblieft wees oke!" Zucht ik. Ik til harm op en hou hem tegen mijn borst gedrukt. Daarna ren ik snel naar huis met hem in mijn armen.

Pascall p.o.v
Waarom doe ik dit ookalweer!? Ik doe mijn oortjes in en loop verder. Zuchtend stop ik mijn handen in mijn broekzakken. Het is zo koud. Als ik uit adem zie je gewoon zo'n rookwolkje verschijnen. Ik knal tegen iemand aan. "Gaat het!?" Vraag ik. Het meisje knikt zacht. "Sorry..mijn naam is pascall" mompel ik. Ik help haar overeind. "Mijn naam is indy!" Glimlacht ze. "Leuk je te ontmoeten" zegt ze hyper. Ik knik. "Sorry ik moet gaan anders mis ik mijn bus..zie je later misschien nog" glimlacht ze en ze rent weg. Ik loop een zij straat in. "Hey pascall" zegt een stem. Ik slik en kijk die gene aan. "Uhm hey Li...ik bedoel baas." Mompel ik. Link leunt tegen de muur aan. "Heb je gedaan wat ik je vroeg?" Ik knik. Link loopt naar me toe en stopt wat in mijn hand. "Je hebt het goed gedaan pascall" lacht hij vuil. Ik knik en kijk naar het geld in mijn hand. Zuchtend stop ik het in mijn jaszak. "I-ik moet gaan..bye" zucht ik. Snel ren ik weg.

Harm p.o.v
Ik doe mijn ogen open. Mijn zicht is vaag. "Gaat het harm" vraagt iemand. Ik kijk naar de deur. Joost staat er. Ik leg mijn hoofd in mijn handen. "Heb jij me hier gebracht?" Vraag ik zacht. Hij knikt en gaat op de punt van het bed zitten. "Met de hulp van link en jer" glimlacht hij. Link en jeremy komen achter hem vandaan. "Gaat het een beetje harm?" Vraagt jeremy. Ik knik zacht. "Vinden jullie het goed als ik ff met harm onder 4 ogen praat...ik moet nog wat zeggen tegen hem." Zegt link. Joost en jeremy knikken en lopen weg. "Sh*t!! Waarom bleven ze niet hier!! Ik kijk link bang aan. "Wat wil je van me?" Vraag ik hem. Hij loopt naar me toe. Ik slik en schuif iets naar achter. Hij buigt zich over naar mij. Ik zit met mijn rug tegen de muur. Hij komt nog dichterbij. Ik slik en hou mijn handen voor me. Opeens grijpt hij mijn handen vast en houd ze met 1 hand boven mijn hoofd. Ik wil schreeuwen ,maar link doet snel zijn hand voor mijn mond. "Je komt niet meer in de buurt van joost..begrepen!? Anders vertel ik iedereen je kleine geheimpje! Ik weet wel dat je verliefd ben op joost ,dus dat je gay ben." Fluisterd hij grijnzend in mijn oor. Ik slik en duw hem weg. "JO...." probeer ik. Hij haalt uit en geeft mij een klap in mijn gezicht. Ik kijk hem bang aan. "Kop houden!! Of ik doe je wat!" Gromt hij. Ik kijk naar de grond en knik zacht. Hij staat op en loopt de deur uit. Ik tril een beetje. Mijn geheim? Hoe weet hij daar van af. Ik leg mijn hoofd in mijn handen. Joost, jeremy en link lopen weer naar binnen. We praten wat. Maar met mijn gedachte zit ik bij andere dingen.

Jeremy p.o.v
Denken die sukkels dat het mij niet opvalt? Ik heb hun echt wel door. Ze vechten om joost niet waar? Joost wordt van mij! Link en harm hebben pech! Het is Jormy..geen JoLi of hoost

Hey iedereen!! Sorry dat ik zo lang niet geschreven had. Ik was in Londen en op de boot hadden ze echt poep wifi. Ik heb iets besloten...en dat is :
Ik ga de nieuwe jongen uitstellen. Ik ga er later aan beginnen. Nu ben ik toch druk met hoost. Sorry voor de mensen die hier totaal niet blij mee zijn. <3

HoostWhere stories live. Discover now