9 redding?

459 48 25
                                    

We hebben gewoon de 1k gehaald!! Wouw! Super erg bedankt! Let niet op harm in de foto

Joost p.o.v
Ik begin in paniek te raken. Wat gaan ze met ons doen!? Ik kijk naar link. Hij is super stil. Volgens mij is hij alweer wakker. "Link?" Ik hoor zacht gesniff. Ik probeer me los te rukken. Ze hebben mijn polsen en enkels aan het bed vastgemaakt zodat ik niet kan ontsnappen. "Link zeg wat!" Ik slik. Hij antwoord niet. "Link ik smeek het je!" "Laat me met rust..ik ben een monster!" Snikt hij. "Dat is niet waar!!" "Hou je kop!!" Schreeuwt hij. Ik slik en kijk hem bang aan. "S-sorry...ik vin het zo stom van mezelf dat ik mijn belofte niet ben na gekomen." Ik kijk link verward aan. "Wat bedoel je link?" "Ik zou je beschermen ik beloofde het mezelf!!" Ik sluit mijn ogen en denk na. Ik heb het verpest. Link en harm geven echt om me en ik heb het gewoon verpest! Opeens komen er 2 meiden binnen. Snel doe ik alsof ik slaap. Link ook. "We weten dat jullie niet slapen" zucht een van de meiden. Ik slik en blijf stil. "We halen jullie hier weg ,dat beloof ik." "Waarom zouden we jullie geloven?" Gromt link. "We werken hier undercover en we helpen mensen hier weg" legt het meisje met het bruine haar uit. "We maken jullie los en dan moeten we hier weg komen" zegt het meisje met blond haar. "Hoe heten jullie?" Vraag ik. "Ik ben amy" zegt het bruin harige meisje. "En ik ben liselotte" glimlacht het blonde meisje.

Link p.o.v
"Oke link rustig ik ga je nu los maken" zegt liselotte. Eerst kijk ik haar vals aan ,maar ik zie dat ze alleen wilt helpen. Ze pakt een sleutel en stopt het in de sloten van de kettingen. Ze springen open. Ik sta snel op. "Bedankt" "geen probleem" Ik kijk naar joost. Hij wordt door amy los gemaakt. Liselotte grijpt mijn hand vast en trekt me mee. Opeens zien we een stel bewakers lopen. "Werk mee" fluistert ze. Opeens houd ze mijn handen op mijn rug. Amy doet het zelfde bij joost. "Mee werken!" Gromt ze. We lopen langs de bewakers. Als ze weg zijn laat liselotte me los en rennen we verder.

Amy p.o.v
Ik krijg een telefoontje van mijn baas. Snel pak ik de arm van link vast. "Amy is het jullie al gelukt?" Vraagt hij. "Missie is geslaagd alleen nog buiten komen" "jij en lisselotte hebben goed gewerkt! Ik regel al het papier werk wel" "Bedankt" Ik stop mijn telefoon weg. Snel rennen we naar buiten. Als we ver van het gebouw weg zijn stoppen we pas. Hijgend ga ik op de grond zitten. Ik geef liselotte een high-five. "Naild it!" Lacht ze. Ik knik en kijk naar joost en link. "Zijn jullie oke?" Ze knikken beide. Er komt een helikopter. "Dat zal ons vervoer zijn" lacht liselotte. "Echt!??" Vraagt link. We knikken. "Kom!" Glimlach ik. Ik pak de hand van joost en ren met hem naar de helikopter. Liselotte en link komen ook aan rennen. We springen in de helikopter. Ik kijk naar buiten en sluit mijn ogen. "Super erg bedankt meiden!" Glimlacht joost. Hier doe ik het voor. Het is gewoon zo cool. Ik ontmoet steeds nieuwe mensen enzo.

Liselotte p.o.v
"Niemand is er achter gekomen" zeg ik opgelucht. "Bedankt" mompelt link. "Hoe weten jullie onze namen eigenlijk?" Vraagt joost. "Voor we op missie gaan krijgen we altijd te horen wie we moeten helpen enzo. Een paar minuten later komen we terug bij de stad. We worden af gezet. "Hier moeten we afscheid nemen" zucht amy. "Wacht...umm..mogen we jullie telefoon nummers?" Vraagt joost. We knikken en geven ons telefoon nummers. "Nog bedankt!" Zeggen joost en link. Amy en ik geven ze een high-five. We nemen afscheid en gaan naar het gebouw waar we werken. Onze volgende missie staat op ons te wachten!

Harm p.o.v
"Eindelijk daar zijn jullie!" Joost en link zijn in shock. "Wat is er gebeurt?" Vraagt jeremy. Ze beginnen het uit te leggen. "Tuurlijk jongens een helikopter" lacht jeremy. "Ja!!" Zegt joost verontwaardigt. Ik pak de pols van link vast en trek hem mee. "Wat is er?" "Link zullen we stoppen met vechten en joost zelf laten kiezen?" Vraag ik. "Mooi plan" we geven elkaar een high-five en lopen terug naar de groep. "De ruzie tussen ons is over toch link?" "Yup!"

SquadFanLiselotte zit er in
En iemand die me al een hele lange tijd steund met mijn verhalen amy!! Bedankt voor je steun xxx

HoostWhere stories live. Discover now