18 afscheid

311 41 34
                                    

Luister het lied erbij voor de extra gevoelens :3

Link p.o.v
"Voor de laatste keer het geld gaat naar ons!" Ik kijk weg en negeer het. Ik slik mijn tranen weg. Waarom moet ik nou zo'n stel stomme ouders hebben. "Maakt het jullie dan niks uit dat ik mijn leven op het spel zet!?" huil ik. "Je koos er zelf voor!" "Omdat ik joost niet kwijt wil raken!!!" Mijn vader kijkt me boos aan. "is joost die jongen de ervoor gezorgt heeft dat je gay werd?" 'Voor de laatse keer!! het is geen keuzen je bent het of je bent het niet!!" schreeuw ik huilend. Ik smijt mijn kussen naar mijn vader. Boos loopt hij weg. Ik kijk naar de grond. er ligt een fotolijstje met een grote barst in het glas. Ik pak hem voorzichtig vast en druk hem tegen me aan. Een foto van de squad zit erin. Ik pak mijn ketting en doe hem om. "ik ga dit doen..ik weet het zeker" Ik pak een tas en pak mijn spullen in. alles wat nodig was voor het leger. mijn ketting hield ik om. ik schrijf een brief dat ik het klaar mee ben en op missie ga. Ik neem afscheid van coco en ren het huis snel uit.

harm p.o.v
ik knuffel joost nog een keer. "Je hoeft dit echt niet te doen harm!" Ik schud met mijn hoofd. "Dat moet ik wel" Joost begint te huilen. Ik begin ook te huilen. Ik wil geen afscheid van hem nemen. Ik wil hier blijven ,maar als ik op deze manier joost kan hepen doe ik het. Ik leg mijn hand op de wang van joost en kus hem. Ik voel zijn tranen over mijn hand lopen. kon ik hier maar gewoon blijven. Ik geefjoost een knuffel. Opeens pakt joost iets uit zijn broekzak. "doe je hand open..en sluit je ogen" Ik knik zacht. die woorden...doen me aan mezelf denken. Joost legt wat in mijn hand. Ik doe mijn ogen open en kijk ernaar. Een ring? Ik doe hem om. "beloof dat je terug komt"huilt hij. Ik knik zacht en druk het hoofd van joost tegen mijn borst. "het komt goed...dat beloof ik" Voor de laatste keer kust joost me. Ik zucht en sta op. "d-doei joost..." "succes harm..." zegt hij met trillende stem. ik loop weg. tranen lopen nog steeds over mijn wangen. Ik wil omkijken ,maar ik weet dat ik daardoor harder moet huilen ,dus ik doe het niet. "daar gaan we dan..." Ik loop naar buiten en ik word opgehaald door de mensen van het leger. Niks training ,gewoon vechten tot je dood! "maar ik doe het voor joost"

jeremy p.o.v
ik blijf bij joost om hem gerust te stellen. Hij huilt hard. Dat snap ik ,komop misschien komt harm niet meer terug. Ik kijk naar het nachtkastje naast het bed van joost een ketting ligt er. Ik pak hem om en doe hem om de nek van joost. Hij glimlacht en bedankt me. Die ketting had hij van harm gekregen dacht ik.

link p.o.v
bintti komt aan rennen. ik voel de tranen in mijn ogen branden. "link is dit een grap!?" Ik schud met mijn hoofd. Ze begint te huilen. Ik druk haar tegen me aan. "Ik kom terug...dat beloof ik!" tranen lopen ook over mijn wangen. "safe and sound.....dat beloof ik" mompel ik. Zacht knikt ze. "ik kom terug...dat beloof ik echt!"

hey nare lezers (ik moet wat beters verzinnen niet waar?) ik hoop dat jullie het leuk vonden! succes als je morgen naar school moet! <3



HoostWhere stories live. Discover now