Capitolul 21

4.4K 242 2
                                    

      Amanda se trezi in bratele lui Jason. Deschise incet ochii si privi in jur. Hainele erau aruncate peste tot, era o dezordine in toata regula. Zambi subtil apoi isi intoarse privirea spre Jason, care inca mai dormea. Il atinse incet pe fata fara sa-l trezeasca apoi il saruta pe frunte. Se intinse pana la noptiera din lemn masin si isi lua telefonul. Avea douazezi si trei de apeluri de la sotii Clarke, si trei apeluri din partea lui Octavio. Amintindu-si cum se terminase ultima lor intrevedere, Amanda se hotari sa-l sune pentru a pune punctul pe "i" odata pentru totdeauna. Se fastaci putin, dar intru-un final reusi sa coboare din pat fara a face prea mult zgomot. Isi lua pe ea camasa lui Jason si iesi din dormitor, dar nu inainte de a-l privi din nou pe barbatul care o facea atat de fericita.

    Intra in bucatarie si se aseza pe un scaun. Era aproape amiaza, il putea suna pe Octavio fara sa-l deranjeze. Ii cauta numarul in agenda apoi trase aer in piept, nu era o placere petru ea sa-i spuna ca totul s-a terminat. Isi facu totusi curaj si atinse usor contactul. Telefonul suna de cateva ori dupa care se auzi vocea barbatului.

-Sunt eu Octavio, spuse Amanda cu o tenta de ingrijorare in voce. Te-am sunat pentru ca e timpul sa avem aceasta discutie.

-Si eu ma bucur sa-ti aud vocea, i-o taie scurt Octavio. Nu inteleg despre ce discutie e vorba.

-Am ales sa raman cu Jason, sper sa accepti asta si sa intelegi ca intre noi totul s-a terminat pentru totdeauna. Daca vrei sa ramanem prieteni nu am nimic impotriva, dar nimic mai mult.

-Amanda m-am intalnit cu Blake, spuse Octavio cu un ton grav incercand sa se abata de la subiect. A iesit din inchisoare si mi-a spus ca Rosalia a puso sa gaseasca o anumita femeie.

   Mintea Amandei incepu sa faca multiple legaturi. Era speriata de gandul ca Blake nu a fost inchise, dar si confuza. Nu putea intelege ce treaba ar putea avea mama ei adoptiva cu aceasta femeie. Isi aduna puterile si ii replica lui Octavio.

-De ce te-ai intalnit cu aceasta femeie? Sti cat este de periculoasa si psihopata. Esti sigur ca era vorba despre mama mea? Chiar nu inteleg ce conexiune ar putea avea cele doua.

-Sunt sigur Amanda. Uite ce e, vin in Los Angeles cu primul zbor. O sa discutam mai multe si o sa incercam sa punem totul cap la cap, iar dupa ce esti in siguranta daca nu mai vrei sa ma vezi o sa-ti respect decizia. Te rog lasa-ma macar sa ma revansez pentru tot ce ti-am facut.

  Amanda trase din nou aer in piept si se gandi repede la o solutie. Avea nevoie de el pentru a afla despre ce era vorba. Ajutorul lui era indispensabil chiar daca nu-i placea sa recunoasca.

-Bine Octavio, sunt de acord. Imi trimiti un SMS cand esti in Los Angeles si ne intalnim la o cafenea.

   Fara a-i astepta replica Amanda inchise telefonul. Auzise usa dormitorului semn ca Jason se trezise. Nu vroia ca el sa afle de toate astea, nu vroia sa-l implice si pe el in dramele nebune de familie din ultima vreme. Avea nevoie sa tina aceasta relatie departe de pericol. Ultima data cand el s-a implicat a ajuns impuscat. Vroia cu orice pret sa evite asta acum.

  Se ridica de pe scaun cautand cafeaua. Jason intra somnoros in bucatarie si se apropie de ea. O saruta pe gat si o cuprinse in brate. Adevarul era ca o iubise inca din prima clipa insa avand in vedere inima ei ranita nu-si putea permite sa-i spuna asta. Lucrurile erau acum diferite. Ea era sigura ca-l iubeste, nimic nu le mai putea sta in cale. 

-Buna dimineata iubito! exclama Jason asezandu-se la masa.

-Buna dimineata! Te-ai trezit tocmai la tanc, spuse Amanda intorcandu-se spre cafeaua aburinda.

  Lua apoi cele doua cesti si se aseza la masa. Incerca sa mascheze furtuna din interiorul ei cu un zambet.

-Asculta-ma Amanda, daca te pot ajuta cu ceva sa sti ca sunt aici. Imi poti cere orice.

-Nu e nimic ce putem face acum. Vreau doar sa mai vorbesc o data cu familia mea.

  Spunand asta femeia se ridica in picioare oftand.

-O sa merg acasa acum si o sa vorbesc cu cei doi. Vreau sa ma lamureasca, vreau sa aud intreaga poveste inainte de a-i judeca atat de aspru. Si vreau sa fac asta singura, trebuie sa fac asta singura.

-Inteleg, inclina Jason din cap sorbind din cafeaua aburinda. Te astept aici diseara, am o surpriza pentru tine.

-O sa fiu aici Jason, promit.

  Amanda ii zambi apoi se indrepta spre dormitor. Isi adunase hainele imprastiate peste tot si se aranja cat de cat in fata oglinzii. Isi aminti cum in trecut isi petrecea ore intregi in fata oglinzilor. Acum insa avea o viata mult prea complicata pentru asa ceva. Trebuia mai intai sa rezolve toate problemele pentru a se putea intoarce la Amanda cea de dinainte de Octavio. Trecu prin bucatarie si-l saruta pasional pe Jason apoi iesi ca un fulger pe usa. 

  Sa-l minta o ucidea insa considera ca asa e cel mai bine pentru amandoi. Din fata blocului lua primul taxi care ii iesi in cale. Nu trebuia sa dea prea multe detalii, toata lumea stia unde este casa faimosilor soti Clarke. Taximetristul fu chiar suprins si manifesta o oarecare urma de onoare ca este cel care o duce acasa pe Regina din Manhattan, Amanda Clarke.

  Auzind din nou acea porecla de care odinioara era atat de mandra Amanda cazu pe ganduri. Muncise foarte mult pentru firma imobiliara si restul afacerilor ce le avea in Manhattan. Devenise o femeie puternica si influenta fara ajutorul parintilor ei, era deja cineva in aceasta lume. Locul ei nu era la capatul planetei, avea deja un loc al ei in inima Manhattan-ului. Atunci lua si o hotarare permanenta; isi fa rezolva problemele personale apoi se va intoarce impreuna cu Jason in New-York. Va prelua din nou conducerea firmelor si va face ceea ce-i place, v-a conduce un imperiu.

 Masina opri fara ca Amanda sa-si dea seama. Privind pe geam observa ca era in fata casei parintilor ei. Ii plati soferului apoi cobori. Era plina de frustrari si confuzii. Vroia sa tipe la toata lumea ce-i iesea in cale insa aceasta nu era solutia, nu pentru o problema atat de delicata. Luandu-si inima in dinti pasi pe aleea frumos aranjata ce ducea spre intrare. Trebuia sa rezolve aceasta problema o data pentru totdeauna.

***********************************************************************************************

Sper sa va placa capitolul si va astept parerile. Si apropo sper sa treceti umpic si peste noua mea carte "In cautarea iubirii". Va pup :*




Regina din Manhattan-Volumul1✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum