thirty nine

276 65 15
                                    

Draga Molly,

Daca citești aceasta scrisoare înseamna ca mi s-a întâmplat ceva. Le-am rugat pe asistente sa ți-o aducă daca eu voi păți ceva rau.

Aceasta nu este o scrisore de adio, sa stii. Nu, nu este nimic asemanator cu asta.

Vreau ca tu sa fii fericita, Molly. Am înțeles cu ceva timp in urma ca nu poți fi fericita alături de mine așa ca vreau sa-mi promiți ca o sa-ți permiți sa fii fericita si fara mine. Poți face asta, iubito?

Ți-am citit fiecare scrisore pe care mi-ai trimis-o si deși suntem la doar câțiva pași depărtare eu simt ca sunt kilometri care ne despart. Din cauza bolii mele.

Nu ți-am supus totul despre mine. Nu am fost complet sincer cu tine, Molly. Si nu pot sa mor fara sa fiu complet sincer cu tine. Nu meriți asta si nici eu nu merit. S-ar putea sa ma urăști cand o sa termini de citit ce am de spus, însă vreau sa mor fericit.

Da, sa mor. Acesta este cazul in care asistentele iti vor aduce scrisorea mea.

Am omorât pe cineva, Molly. Aici in spital. De-asta m-au trimis in zone mai securitate. Știam ca înnebunesc. Știam ca e ceva greșit cu mine. Aveam in continuu aceasta dorința de a omorî persoanele pe care le plac. Am încetat sa mai dorm. Pentru ca de fiecare data aveam aceste vise oribile cu tine in care te omoram in diferite moduri si asta pur si simplu nu se poate întâmpla.

Tu esti motivul pentru care nu m-am lăsat dus de val. Ma gândeam... Ce ar zice Molly daca m-ar vedea omorând pe cineva? Si chiar a funcționat un timp. Dar apoi am cedat si ma simt teribil. De-asta am refuzat sa-ți mai scriu. Pentru ca știam ca nu exista niciun noi in viitorul asta.

Am crize dese, probabil ca ai văzut una, însă in ultimul timp sunt mult mai rele si ma rănesc singur fara sa vreau. Oricum așa e mai bine decat sa rănesc alte persoane.

Molly, te iubesc. Esti cel mai pur lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Totul era negru inainte sa te cunosc pe tine, iar tu ai fost scăparea mea pentru un timp. Chiar am crezut ca poți sa ma vindeci. Însă ce am eu nu se poate vindeca.

Nu stiu daca o sa reușesc sa supraviețuiesc si de data asta, Molly. Însă daca nu o fac, te voi aștepta. Nu te grăbi. Vreau sa fii fericita, însă eu te voi aștepta.

Al tău,
Calum :)

Medical letters » Calum Hood [✔️] Onde as histórias ganham vida. Descobre agora