~20

272 20 1
                                    

Louisin nk.

Olin herännyt jo 2 tuntia sitten. Päätin mennä käymään nykyisessä kodissani. Siis siellä missä asun elli harryn luona...
Haluan tietää miksi hän löi minua jos kerta rakastaa minua, sillä ei kukaan normaali tee silleen. Taisiis ei sillä etteikö harry olisi normaali mutta noh eihän se ole normaailia...ääh ihan sama.

"Moikka äiti! Kiitti kun sain olla yön! Rakastan sua!" huusin ja kuulin äitin vastauksen.

Lähdin kävelemään harryn ja minun talolleni miettien samalla että mitä sanoisin harrylle. Noh... Keksin kyllä jotain siellä. Ehkä.

Liian pian olinkin jo talollamme. Koputin oveen ja pian harry avasikin oven. Kun harry näki minut, hän halasi minua todella tiukasti. Siis oikeasti todella tiukasti.

"Harry...en shaa henkeä.." sanoin.

"Anteeksi! Mulla oli vain niin kova ikävä." harry sanoi ja irrottautui. Mutta pian halasi jo minua uudestaan, mutta hellemmin.

"Tuliko sinulla minua ikävä? Olin poissa vain yhden yön." sanoin hämmentyneenä.

"Louis. Se että olit poissa monta kuukautta oli aivan liikaa. En haluaisi pysyä sinusta erossa päivääkään.
Se mitä tein sinulle, oli typerintä mitä olen ikinä tehnyt. Rakkaansa satuttaminen on todella typerää. Olin vain niin mustasukkainen. Luulin että sulla oli toinen, mutta uskon nyt että sulla ei ollut toista. Olin täys paskiainen. Rakastan sua vaan aivan helvetisti. Voisitko antaa minulle anteenksi?" harry sanoi aidosti pahoillaan.

Minua rupesi itkettämään. Tuo oli kauneinta mitä harry on ikinä minulle sanonut.

"Minäkin rakastan sinua, ja saat anteeksi" sanoin kyyneleet silmissä.

Harry syöksyi halaamaan minua.
Siinä me halasimme molemmat itkien. On ihana tunne saada rakastamansa henkilö takaisin.

Heii! Huomasin tässä muuten sellasen jutun että pojathan ei ole käynyt tässä koulua ja oon unohtanu sen kokonaan:D no mutta täähän on tarina joten tässä voi tapahtua vaikka mitä. Ja tää tarina ei mutenkaa oo hirveen realistinen mut anyway:D toivottavasti tykkäätte kumminki❤

Ja sori että luku oli lyhyt!

I Love You. Larry Stylinson (Finnish)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora