3.Bölüm "LAVABO"

638 114 31
                                    

Jungkook'un yüzüne salak salak bakmaya başladım. O ise bana bakarak sırıtıyordu. Yüzümü ekşittim. Bu arada sağ tarafımızdan gelen erkek öğretmen bize seslendi :

- Ya ! Siz sınıfa neden girmiyorsunuz !

- Şimdi giriyordum Kang Dong Bin hocam.

- Çabuk,çabuk.

Jungkook bana döndü ve kapının kolunu kafasıyla işaret etti. Hiçbir tepki veremeden kapıya dönüp kolu çevirdim. Sınıfta kimseyi tanımıyordum. Onlarda beni tanımıyorlardı. Sınıfta ağır bir sessizlik oluşmuştu ve bu beni rahatsız ediyordu. Jungkook beni yavaşça itip arkadaşlarının yanına gitti. Ben ise tahtanın yanında dikiliyordum çünkü bütün sıralar doluydu. Aslında ön sıralardan biri boştu fakat inek öğrenci gibi gözükmek istemedim.Şuan beni kurtaracak tek şey öğretmenin sınıfa girip beni bir sıraya oturtmasıydı. Sınıf ben içeri girdikten 1 dakika sonra eski haline dönmüştü. Cidden çok gürültülüydü.. Gitgide bacaklarım ağrımaya başlamıştı. Bari biri benimle ilgilenseydi.. neden ilgilenmiyorlar..? Bunları düşünürken sonunda sınıf kapısı açıldı. Öğretmen diye beklerken içeri Baekhyun girdi. 

Ne ! B..A..E..K..H..Y..U..N..MU !? Omo omo ! Aynı sınıfta mıydık ? Yüzümde şuan nasıl bir ifade vardı gerçekten çok merak ediyordum. Baekhyun kapıyı kapattıktan sonra şaşırmış şekilde yanıma geldi ( sonunda benimle ilgilenen biri)

- Omo ! Sende mi bu sınıftasın ? Müzikal bölümünde ?

- Evet! Bir sorun mu vardı ?

- Hayır,hayır Sadece şaşırdım ve çok sevindim.

Biraz tebessüm ettim. Sonra onun yüzünü incelemeye başladım. O ise oturacak sıra bakıyordu. Tanrım.. bir insanın cildi nasıl bu kadar güzel olabilirdi ?

- Neden oturmuyorsun ?

- Oturacak sıra bulamadım.

- Bir dakika.

Dikkatli bir şekilde Baekhyun'u izliyordum. En arkadaki sıradaki erkek öğrencileri kaldırıyordu. Eliyle gel işareti yaptı. Diğer iki öğrenci ise benim oturmak istemediğim sıraya doğru yöneldi. Tam Baek'in yanına gidiyordum ki sınıfa öğretmen girdi. Bu Jungkook'un konuştuğu Kang Dong Bin hocaydı Sınıf öğretmeni selamlayarak yerlerine oturdu. Ben ise ortada kalmıştım. Baek'in yanına mı gitmeliydim.. yoksa öğretmenin yanına mı ? Düşünürken öğretmen bana seslendi.

- Kang Eun Jung.

-  Evet hocam.

- Buraya gelir misin ?

İSTEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin