2. Kapitola

320 16 4
                                    

Když mě někdo chytil okolo pasu rychle jsem se otočila. Byl to.. Harry Styles.. Vykřiknu a urychleně ho od sebe odstrčím.."Co to kurva děláš?" Zavrčím na něj. Byla jsme Directionerka, ale takhle mě přepadnout v parku se opravdu nedělá. " Viděli jsme s klukama tvé video na youtube spolu s tvýma kamarádkama jak tancujete naše a Justinovo chorošky a podobně.. " Usměje se na mě a já zčervenám. Na tváři mám silně viditelný ruměnec. Takto tam přede mnou stál a usmíval se.. http://static.tumblr.com/7f4f3d27ba5e1521c7d18c4da67617e3/dqpp1e3/EtQmlkw5p/tumblr_static_fcuvking_hary_stilesssssdfs.gif 

"No a co jako chceš?" Zamračím se. nevěděla jsem proč jsem byla taková, ale i když jsem byla Directionerka byl to pro mě normální kluk. Oni to tak sami chtěli.. "Tebe" Vydá ze sebe a já se na něj udiveně a zhrozeně podívám. Bohužel jsem, ale měla radši Niallera nebo Louise, ale Harry.. Nevím.. Povzdychnu si... "Musím jít" Řeknu. Byl večer takže jsem se s ním bála být sama. Vydám se pryč od něj.. Chytí mě za paži a prudce přitáhne k sobě.. "Ať chceš nebo nechceš, stejně tě dostanu" Zašeptá mi do ucha a odejde.. Zhrozeně tam stojím dalších pár minut. 

Pohled Harry:

Procházel jsem se v parku a přemýšlel o té dívce, najednou se předemnou objeví. Podívám se na ni. Obejmu ji ze zadu okolo pasu.. Chvilku si spolu povídáme. Chtěl jsem se s ní jen vyspat.. Nic víc ani míň. Bohužel jsem byl již takový a nikdo mě nezmění. Ani kluci ani ona a ani ostatní. 

Pohled Mia: 

Došla jsem domů, lehla si na postel a celá zmožená usnula. Přemýšlela jsem o tom všem co se událo. Ráno jsem s eprobrala udělala si své povinnosti a hygienu + se namalovala a převlékla.. Zapnula jsem si nptebook. Na twitteru mi přišla jakási pozvánka, a to samé na facebooku a na e-mailu. Všude byl skrytý odesílatel. Pozvánka přišla i holkám. Domluvily jsme se, že tam půjdeme..  Oblékly jsme se od minišatů. Já měla černé, Victoria jak jinak než fialové a  Christine měla rudé. Slušelo nám to. Měli jsme mírně kudrnaté vlasy za pomocí kulmy. Zaklepeme na dveře. Když nám otevřou zastaví se nám všem dech a mi stojíme jako opařené. 

Co se asi stalo?

Proč si Miu Harry  vyhledal a poodobně?

Dozvíte se vše v dalším díle! :) 

budu ráda, za koment, vote a podobně! :) Díky :) 

Další část je věnována admince ze stránky o One Direction :)) *Lirry* 

Never Say Never - Mia Malvado (CZ)Where stories live. Discover now