1. Kapitola

402 17 4
                                    

S holkama jsme se smály jako pominuté. Po chvilce jsme se rozločily a já šla napříč centrem. Z ničehonic do nikoho narazím. "Co děláš ty de!" Zaseknu se.. Podívám se do těch nejkrásnějších modrých očí. Zrychleně oddychuju. Usměju se.. "Omlouvám se má chyyba." " Bohužel jsem na cestu nedával pozor já, omlouvám se ti" Jen se na něj usměju. Natáhne ke mně ruku. "Jsem Niall" V tu chvíly se mi zastaví srdce. Opravdu to byl on!? A proč já?! Proč třeba ne holky! Natáhnu k němu ruku "Mia"" Špitnu. "Bohužel už musím jít omlouvám se." Zašeptám a uteču domů. Doma prásknu dveřma. Začnu ječet po celém bytě. Volám to ihned holkám. Vše jim povyprávím, obě dostaly záchvat breku, ječení a bůh ví co ještě. 

Pohled Niall:

Kupuju si nové sluneční brýle, aby mě nikdo nepoznal. Bohužel žádné nenajdu, přehodím si kapucu přes hlavu a vyjdu z obchodu. V tuto chvíly do mě někdo narazí, měl jsem chuť nadávat, ale podívám se na moc krásnou dívku. Chvilku si povídáme a ona pak zničehonic uteče. Povzdychnu si. Možná jsem si nebyl jist, ale přál jsem si abych s ní mohl trávit více času. Bohužel teď už ji nikdy nenajdu. Povzdychnu si a jdu za klukama do našeho domu, který tu máme pronajmutý na pár měsíců co tu budeme. 

Pohled Mia:

Sedím doma na posteli. Pokouším se nahrát video našeho tancování na youtube. Po chvilce se mi to podaří.. Tancovali jsme tam na dvě písničky, které se střídaly. Písničku As Long As You Love Me od Justina Biebera a One Way Or Another od One Direction. Ještě ten den mi přijde zpráva na můj účet, dočtu se, že jsme byli přijaty na nějaký konkurz. Psala nám to má učitelka. Radostí ječím. Rodiče nebyli víceméně moc doma. Otec někde po barech a máma spolu s ním. Musela jsem chodit na brigády a podobně. Byla jsme z toho unavená. Kdykoliv bych s prací skončila rodiče by mě zmlátili. Otřesu se nad tím.. Volám holkám o tom s tím konkurzem. Byly jsme šťastné, tohle byl náš sen. Až po One Direction a Justinu Bieberovi samozřejmě. Nad tím se jen usměju. Naše video mělo za dva dny nejvíce shlédnutí. 

Pohled Niall:

S klukama projíždím internet, jak jinak než youtube. Hledám nová videa, když se podívám o trošku níže nejvíce shlédnutí mělo video nějakých holek a ta jedna mi někoho připomínala. Koukám se na ty taneční choreografie. S klukama se zasmějeme nad tou částí kdy tancují tanečky z našich klipů a i od Justina Biebera.. Udiví mě to. Se zájmem to sleduju. Kluci se mohou potrhat smíchy, ale taktéž se jim to líbí. 

Pohled Mia:

Rozhodla jsem se pro jednu věc. Budu Nialla ignorovat, nebudu se s ním bavit. Má na lepší než jsem já a já ho beru za normálního kluka, jenže on byl tak krásný až se mi z toho podlamovala kolena. Povzdychnu si. Procházím se po parku. Byla jsem pevně rozhodnuta. Bohužel. Dvůd jsem měla, ale říkat ho prozatím nebudu. Jak se tak procházím někdo mě chytne ze zadu okolo pasu.. 

Kdo to může být? A co chce? 

Uvidíte v další kapitole příběhu Mii :)

Vote, komentář potěší :) Díky.

Never Say Never - Mia Malvado (CZ)Where stories live. Discover now