25.BÖLÜM

4.5K 241 6
                                    

Keyifli okumalar dilerim. :)

Multimedya ağlayan bir Berkay var.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Karşımdaki adama birde elindeki telefona bakıp derince iç çektim. Annem ise gözleri şişmiş vaziyette bana bakarken telefonu elime aldım.

''Şimdi küçük hanım eğer annenin beyninin uçmasını istemiyorsan o telefonla babanı arayıp Esra'ya boşanma davasını açmasını söyleyeceksin yapmazsan anneni ölü bil'' dediğinde sinirle hala kayıtlı olan numarayı çevirip telefonu kulağıma koydum bu adamın derdi belliydi. Esra'yı istiyordu ve bizi kullanıp Esra'yı alacaktı benim işime gelirdi ama annemi bu şekilde kaçırıp onun canını yakması sinirlenmem için iyi bir sebepti.

''Alo'' karşıdan gelen babamın sesi ile hızla konuşmaya başladım.

''Annem kaçırılmış ve adamlar Esra ile boşanmanı istiyorlar eğer boşanmazsan annemi öldüreceklerini söylüyorlar. Annemin kılına zarar gelirse seni öldürürüm.'' dediğimde sona doğru sesim iyice yükseldi.

''Ne diyorsun sen kim kaçırmış. Esra'yı isteyen kim ola...'' lafını yarıda kesip bir kaç küfür savurdum. Bize bunları yaşattığı için ondan nefret ediyordum.

''Tamam sen sakın evden çıkma ben adamın kim olduğunu biliyorum halledeceğim haber bekle Betül'e bir şey olmasına izin vermem.'' dedikten sonra telefonu kapadı. Elimden telefon çekildiğinde adama sinirle baktım.

''Benim olduğumu anlamıştır bekleyelim bakalım.'' dedi ve anneme döndü.

''Kaçacak halimiz yok bırakın annem ile oturalım.'' dediğimde adam korumalarına işaret yaptı biri beni kolumdan sürükleyip sandalyenin üzerine attı annemi de yanıma oturttuktan sonra etrafımızda çember oluşturdular. Anneme sımsıkı sarıldığımda onu ne kadar özlediğimi ve bu küslüğümüzü boşuna sürdürdüğümü anladım.

''Anne tamam sakin ol buradan elimizi kolumuzu sallayarak çıkacağız.'' dediğimde annem başını salladı. Konuşacak dermanı bile yoktu. Tam o sırada içeriye Esra koca göbeği ile girince şaşkınlıkla Esra'ya baktım önce bize baktı sonra sinirle o adamın yanına ilerledi. Adam tam konuşacakken suratına okkalı bir tokat yapıştırdığında annem yerinden sıçradı adam o tokat karşısında pişkince sırıtınca bu adamın kesinlikle psikopat olduğunu onayladım.

''Seni adi herif hamileyim lan ben bu insanları benim yüzümden burada tutmaya hakkın yok.'' diyen Esra ile adam yavaşça Esra'ya yaklaştı. .

''Sen istedin Esra'm sana kaç kere dedim gel benimle o piçin çocuğu olsa bile kabul ederim dedim ama sen gelmedin.'' dedi. Esra derince nefes aldıktan sonra tekrar adama döndü.

''Seninle geleceğim ama onları bırak Mesut'a da bir şey yapmayacaksın anladın mı beni o insanların suçu yok.'' dediğinde adam kahkaha atıp Esra'ya baktı ama Esra ondan tiksindiğini göstererek geri çekildi.

''Sen iste yeter ki güzelim sakın kaçmaya yeltenme yoksa hepsini bulur öldürürüm biliyorsun yaparım.'' dedi ve yavaşça bize doğru yaklaşınca önümüzdeki adamlar geri çekildi.

''Bak yine baban gelmeden kurtuldunuz. Esra'm beni seviyor ve beni seçti biliyordum. Beni ve Esra'yı görmediniz ve duymadınız eğer polise giderseniz ölürsünüz. Şimdi defolun'' dediğinde sinirle adama bakıp ağlayan annemi yerinden kaldırdım. İlk defa Esra kaltağı işe yaramıştı. Hızla dışarı çıktıktan sonra etrafıma baktım. Otobana doğru yürümemiz gerekiyordu yoksa hiç kimseyi bulamayacaktık.

KAYIP HAYATLAR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin