Chapter 25

1.3K 36 19
                                    

Motvilligt öppnar jag försiktigt ögonen och till min förvåning står Niall kvar på samma plats som innan med samma oroliga ansiktsuttryck. Jag flyttar blicken ner till min midja och upptäcker att min midja är full med blod. Det var väl inte jag som blev skjuten eller?

Helt plötsligt känner jag hur Luke's hand försvinner från min midja och jag hör hur något träffar marken. Jag vänder mig förskräckt om och inser då att det är Luke som blivit skjuten. Men av vem?

Mina tankar bryts när jag känner att någon omfamnar mig. Jag vänder mig om för att se vem det är och möter Niall's ögon. När jag ser att det är han slänger jag armarna om honom men ångrar det genast för min arm börjar bulta ännu mer och det börjar rinna ännu mer blod ner för min arm.

- Niall, call the ambulance! nästan skriker jag till honom.

- Liam have already done that! säger han med tårar i ögonen och jag kollar upp med en frågande blick. Liam? Jag kollar bort mot vägen och där kommer Liam, Lottie och Lou springandes. Jag ler mot honom när jag inser att han antagligen haft en plan om hur han skulle göra och hans plan fungerade faktiskt. Jag blir helt plötsligt yr och börjar sedan se svarta prickar för ögonen och Niall märker att något är fel.

- don't close your eyes baby! Stay awake! Everything is going to be good again baby! säger han och försöker få mig att hålla ögonen öppna. Det funkar ett tag men tillslut sluter jag långsamt mina ögon.

--------------------------------

- she'll be fine Niall, hör jag Harry's röst säga och efter det hör jag hur någon börjar gråta. Niall.

Jag öppnar långsamt ögonen och de starka lamporna bländar mig direkt. Jag ligger i ett vitt rum i en sjukhussäng. Niall och alla de andra, förutom Harry och Louis, sitter bredvid. Nästan alla har tårar i ögonen och alla ser helt fördärvade ut.

- You're awake! Hör jag hur Niall säger och jag vänder mig mot honom. Han går fram till sängen och tar tag i min hand. När han kommer fram till sängen börjar jag gråta. Tårarna forsar ner och jag kan inte stoppa dem. Vi är tillsammans igen, äntligen. Efter allt som har hänt är vi äntligen återförenade!

- shhh baby, I'm here shhh, säger han och smeker min hand.

- where's Hannah? frågar jag oroligt och börjar sätta mig upp för att leta reda på Hannah.

- lay down baby, she's right beside you, säger Niall och pekar på en säng bredvid mig. Jag lägger mig ner igen och kollar bredvid mig och ser Hannah ligga och leka med en elefant bredvid mig i en annan sjukhussäng.

- can you please explain to me what was happening over there? säger jag och kollar på Niall.

- well, I kinda knew where you was so when we were on our way to Luke's place, we heard you and saw what Luke was doing. Then we just called the cop and the ambulance, säger han och smeker min hand försiktigt.

- so it was the police who shot Luke? frågar jag och ryser när jag säger hans namn. Det han har gjort kommer sitta kvar i mig i en lång tid..

- yes and he's on his way to jail right now so you're safe now, säger han och omfamnar mig i en mysig kram. Äntligen var vi tillsammans igen och nu känner jag äntligen mig trygg!

- 1 dag senare -

Vi sov över på sjukhuset och är just nu på väg hem. Min arm gör fortfarande väldigt ont men smärtan har iallafall minskat, vilket är tur. Killarna, Lou och Lottie åkte hem igår kväll men Niall stannade med mig. Han sov i en annan säng med Hannah. Hon fick ingen direkt skada från tidigare men läkarna sa att hon behöver närhet under ett tag.

Turnén har tagit en paus som varar i ungefär 2 månader och det känns skönt att Niall, jag och Hannah kommer få spendera tid tillsammans. Även fast jag vet att Luke är i fängelse är det något som inte känns bra. Jag har en konstig känsla i min mage som jag aldrig känt förut..

Jag börjar känna mig lite illamående så jag kollar ut genom fönstret. Mina ögon landar direkt på..nej, det kan inte vara han! Han är ju i fängelse?! Eller? LUKE?!?! Jag skriker till och kollar genast bort från fönstret.

- what's wrong babe? frågar Niall oroligt och lägger sin ena hand på min axel.

- L.lll..uuuu..kkke is oo..uuutsiddee thheee winnddooow, stammar jag fram och kollar sen ut igen och riktar blicken dit jag såg Luke men då är han borta..?

- shhh babe, i'm sure you're just tired after all this, Luke is in jail and he will never hurt you again! I promise baby! säger han och kollar på mig en snabb stund innan han flyttar blicken tillbaks på vägen.

När vi kommer hem tar Niall Hannah i famnen och bär in henne. Eftersom min arm inte är så stark just nu så får Niall ta hand om bärandet vad det gäller Hannah.

När jag kommer in i vårt hus börjar jag nästan gråta. Jag tänker tillbaka på allt som har hänt mig. Blev först kidnappad av Niall, sen blev vi tillsammans igen, sen blev jag med barn och efter det blev jag kidnappad av Luke. Roligt liv! Verkligen..Såren jag har i mitt hjärta från när Niall kidnappade mig kommer jag nog kunna tänka bort..men såren från Luke?

- i'm going to put Hannah in bed, be right back! säger Niall och går upp för trappan. Han är så gullig tillsammans med Hannah. Okej, han är alltid gullig men asså extremt gullig med Hannah.

Jag går in till vardagsrummet och sätter mig ner på soffan med en duns. Jag är verkligen helt slut efter allt som har hänt. Min arm sträcker sig efter fjärrkontrollen och sätter på tv:n. Jag sitter och bytar mellan kanalerna ett tag innan något hörs mot fönstret. Jag kollar skräckslaget dit innan jag försiktigt reser mig upp och går emot fönstret.

Ingen där? Äh, det var säkert bara en fågel som flög fel eller något. Jag slappnar av och börjar gå mot soffan igen när det knackar på dörren. Holy shit.

Borde jag kalla på Niall? Ella, seriöst, du är ingen liten barnunge! Det är säkert bara någon som vill träffa Niall eller något!

Jag går mot ytterdörren och öppnar. Jag förväntar mig att någon ska stå utanför när jag öppnat dörren men ingen är där. Det var säkert bara en liten barnunge som skämtade lite..Precis innan jag ska stänga dörren lägger jag märke till ett brev som ligger precis utanför. Jag rynkar frågande på ögonbrynen innan jag böjer mig ner för att ta upp det. Jag öppnar det och läser:

This is not over, you will be mine, soon...

THE END

Om ni vill stalka mig på mina andra sociala medier så finns jag här:
Instagram: gretawalliin & Greta.arts
snapchat & twitter: gretawalliin

kidnappad ➳ niall horanDär berättelser lever. Upptäck nu