~Μέρα Τρίτη~

103 5 10
                                    

3. Gaming/watching a movie  

Pairing: Ruby & Alex

Fandom: Secret Identity

Χρονικά: I have no idea! Ρωτήστε τις συγγραφείς!

Προειδοποίηση! περιέχει spoiler Game Of Thrones! Αν δε σας αρέσουν... Βασικά, δε ξέρω τι θα κάνετε, παραβλέψτε το κεφάλαιο, ίσως.

~~~~~~~~~~

Ήταν μια από εκείνες τις βραδιές που όλα ήταν ήρεμα. Μια από εκείνες τις βραδιές που δε χρειαζόταν να βάλει μια μάσκα γύρω απ'τό πρόσωπο της. Μια από εκείνες τις βραδιές που όλα έμοιαζαν νορμάλ. Όσο νορμάλ θα μπορούσαν να ήταν με τον Alex τα πράγματα...

Αρχικά, το σχέδιο της ήταν να περάσει μια ήρεμη νύχτα, ακούγοντας μουσική και διαβάζοντας βιβλία που ήθελε εδώ και μέρες. Αλλά φυσικά, ο Alex όπως πάντα της χαλούσε τα σχέδια. Οπότε, αντί να περάσει μια ονειρεμένη βραδιά (κατά τη γνώμη του Alex, πιο βαρεμάρα πεθαίνεις), θα περνούσε τη νύχτα, κάνοντας μαραθώνιο Game of thrones.

Είχε ακούσει για αυτή τη σειρά λίγα αλλά αρκετά πράγματα για να καταλάβει ότι υπήρχε πολύ βία. Και δε της άρεσε η βία. Ειρωνεία, έτσι; Όμως, φυσικά ο Alex δε την άκουγε.

Έτσι, μέσα σε 15 λεπτά, βρισκόταν στο σαλόνι τους, μπροστά απ'την τηλεόραση, βλέποντας το πρώτο επεισόδιο και τρώγοντας σοκολάτες. Δεν είχε καταλάβει πότε είχε περάσει η ώρα, και όμως, είχαν τελειώσει κιόλας την πρώτη season.

Και κάπως έτσι, βρέθηκε να μαλώνει με τον Alex για τους οίκους.

«Οι Starks είναι καλύτεροι! Είναι τίμιοι!», προσπαθούσε να τον πείσει, αλλά εκείνος φυσικά, είχε δικιά του γνώμη.

«Ακόμα να καταλάβεις ότι δεν έχει σχέση η τιμή εδώ; Έχουμε δει την πρώτη season και ακόμα να πειστείς!», αναφώνησε, εξοργισμένος με το πείσμα της. Δε μπορούσε να καταλάβει πώς της άρεσαν αυτοί. Με βάση τις γνώσεις του και ό,τι έχει δει, είχε καταλάβει ότι η τιμή δε θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή αυτής της οικογένειας... «Οι Lannisters ξέρουν να παίζουν καλά. Και όπως λέει και το μωρό μου: 'You win or you die'. Τι δε κατάλαβες από αυτό;», την ρώτησε ειρωνικά, κερδίζοντας ένα αγριοκοίταγμα από αυτήν.

«Το ξανθόψειρο μωρό σου έχει γεννήσει ένα διεστραμμένο κακομαθημένο βρομόπαιδο, κρεβατώνει τον ίδιο της τον αδελφό, και δεν θέλει τον Τύριον! Πιο απλά, she's a total bitch!», του φώναξε, εκνευρισμένη με τα γούστα του, ενώ εκείνος άνοιξε το στόμα του και γούρλωσε τα μάτια του -τάχα σοκαρισμένος-, σε σημείο που να θύμιζε χαρακτήρες από εκείνα τα cartoon που έβλεπε μικρή.

Έβαλε το χέρι του στο σημείο της καρδιάς, βουρκώνοντας. «Με πλήγωσες βαθιά τώρα.», αναφώνησε, ενώ φαινόταν τόσο αληθοφανές, που για μια στιγμή εκείνη νόμιζε ότι όντως τον πλήγωσε. Μέχρι, που μια παιχνιδιάρικη λάμψη διαπέρασε την γαλάζια και ζεστή ματιά του.  «Τουλάχιστον, παραμένει ζωντανή! Σε αντίθεση με κάποιον άλλον...», πέταξε το επιχείρημά του και βολεύτηκε ξανά στην θέση του, κοιτώντας ήρεμα το παντζαράκι του να κοκκινίζει. Μόνο που, αυτή τη φορά δεν ήταν από ντροπή... Και εκείνος, αντί να την ηρεμίσει, έριχνε λάδι στη φωτιά που άρχιζε να σιγοκαίει μέσα της. «Εξάλλου, γενικά οι Lannisters είναι καλύτεροι απ'τους Starks. Δε μπορείς να συγκρίνεις την τελειότητα του Λιονταριού με την απλότητα ενός Λύκου.», συμπλήρωσε και εκείνη, για λίγο τον κοίταξε οργισμένη, αλλά σύντομα ένα νικηφόρο χαμόγελο έλαμψε, κοσμώντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

«Καμιά φορά, η τελειότητα κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.», του αντιγύρισε, εκπλήσσοντας τον ευχάριστα με τα σοφά λόγια που ακούστηκαν απ'το στόμα της.

«Κλεμμένο!», αναφώνησε αμέσως, ξεσπώντας σε γέλια και παρασέρνοντας και την ίδια.

«Όχι! Αλήθεια! Αλλά, είναι η λογική!», υπερασπίστηκε τον εαυτό της αμέσως, κοκκινίζοντας με το εξεταστικό βλέμμα που της έριξε αμέσως ο νεαρός όμορφος άντρας δίπλα της.

«Yeah, whatever!», αναφώνησε και την τράβηξε στην αγκαλιά του, ενώ έβαζε τη δεύτερη season.

Γελώντας εκείνη, βολεύτηκε στην αγκαλιά του. Και καθώς, μετά από ώρες, σχεδόν ξημερώματα, ένιωθε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και τη ζεστασιά που πήγαζε απ'το γεροδεμένο σώμα του να της δίνει ένα θερμό συναίσθημα, ήξερε ότι, παρόλες τις λογομαχίες, εκείνος ήταν ικανός να την κάνει να νιώσει ότι ήταν στο σπίτι. Στο πραγματικό σπίτι.  

~~~~~~~~~~

Τέλος και αυτό! Να πω την αλήθεια, το απόλαυσα πολύ αυτό το κεφάλαιο!

Ελπίζω να άρεσε στην Ελευθερία και στην Αριάδνη και περιμένω τις γνώμες σας κορίτσια.

Επίσης, πείτε μου τη γνώμη σας για τη φωτογραφία (βρίσκεται στο εξωτερικό link) και για το βίντεο :)

Αυτά, λοιπόν, τα λέμε αύριο πάλι :)


30 Day OTP ChallengeΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα