~Δεύτερη Μέρα~

76 5 7
                                    

2. Cuddling somewhere  

Pairing: Arthur Pendragon & Morgana Le Fay

Fandom: Merlin

Χρονικά: μοντέρνο au


~~~~~~~~~~

Έκανε τόσο κρύο. Βλαστημούσε μέσα της εκείνη αλλά περισσότερο εκείνον που τον άκουσε και τον άφησε να την πάει σε αυτό το αναθεματισμένο πάρτι. Και να περνούσε και καλά... Όχι, είχε τον κέρβερο από πάνω της να την προσέχει απ'τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού!

Τώρα, τον είχε να τρέχει από πίσω της, προσπαθώντας να την προλάβει. Τελικά, είχε κουραστεί με την παιδιαρίστίστικη συμπεριφορά του και τον είχε παρατήσει με αυτή την ξανθιά που, την έκανε ειλικρινά να απορούσε αν είχε καθόλου μυαλό μέσα στο κεφάλι της. Ας μην σχολίαζε καλύτερα τα πρόσθετα μαλλιά... Αυτό που έβλεπε την έκανε να ένιωθε στο πετσί της τον πόνο που ένιωθαν οι ξανθές τρίχες της κοπέλας.

Όσο δυνάμωνε η φωνή του, η οποία μία την φώναζε και μία έκανε διάφορες ερωτήσεις ως προς την αλλόκοτη συμπεριφορά της, άλλο τόσο δυνάμωνε και το βήμα της. Αλλά, πάνω που πίστευε ότι δε θα μπορούσε να ρεζιλευτεί περισσότερο, ένιωσε τις πρώτες σταγόνες βροχής να πέφτουν πάνω της.

Ύψωσε το βλέμμα της στον ουρανό και βλαστήμησε την ώρα και τη στιγμή που δέχτηκε να πάει μαζί του. Σταμάτησε για λίγο, κάτω από μια επίπεδη επιφάνεια, η οποία έγραφε κάτι με μεγάλα κόκκινο και πράσινα γράμματα. Δεν έκανε καν τον κόπο να δει τι έγραφε. Το μόνο που έκανε ήταν να σταθεί για λίγο ακίνητη και να πάρει μια βαθιά ανάσα. Όλη αυτή η καθυστέρησή της, ήταν αρκετή για εκείνον να την φτάσει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένιωσε το ζεστό χέρι του να τυλίγεται γύρω απ'τό παγωμένο μπράτσο.

Αμέσως, τραβήχτηκε. «Μη με ακουμπάς!», του φώναξε έξαλλη, διαγράφοντας κάθε σκέψη που είχε μέσα την λέξη 'ηρεμία'.

«Έλα ρε Ana! Τι έπαθες πάλι;», την ρώτησε, ενώ η περιέργεια χρωμάτιζε την φωνή του. Το χειρότερο από όλα ήταν, ότι και ο ίδιος φαινόταν μπερδεμένος.

Ένα θανατηφόρο αγριοκοίταγμα έπεσε πάνω του. «Αν με ξαναρωτήσεις τι έχω, θα σου πετάξω την τσάντα στο κεφάλι!», τον απείλησε, νιώθοντας μέσα στο κεφάλι της να γίνεται ένας τεράστιος θορυβώδες πόλεμος και τα αυτιά της να καίνε απ'τον θυμό της.

«Μα Ana-», άρχισε αλλά τον διέκοψε κατευθείαν.

«Μη με λες έτσι, ηλίθιε!», του φώναξε εξοργισμένη, στρέφοντας το πράσινο βλέμμα της προς αυτόν, το οποίο είχε σκουρύνει επικίνδυνα απ'τον θυμό.

30 Day OTP ChallengeWhere stories live. Discover now