Nineteen

58 11 10
                                    

Την επόμενη μέρα
Αγκάλιασα σφιχτά τον Aaron. Οι άλλοι τέσσερις ήταν ήδη στο λεωφορείο και περίμεναν τον Aaron.
  Με φίλησε στο μέτωπο και ψιθύρισε κατι στο αυτί του James, ενώ ο Cameron με είχε πάρει αγκαλιά προσπαθώντας να με ησυχάσει.
  Κάθισα στον καναπέ ανάμεσα στον Danny και τον Oli και κοίταξα την οθόνη της τηλεόρασης μπροστά μου. Ο Matt N. είχε βάλει MTV, στο οποίο έπαιζαν music news. Ξαφνικά η παρουσιάστρια ανέφερε τον Shaley, ο οποίος έφυγε απο το συγκρότημα.
Ο Sam άρπαξε το τηλεκοντρόλ απο τα χέρια του Matt N. και έκλεισε την τηλεόραση. Με κοίταξε, αλλα εγω έκανα σαν να μην  είχα δει τίποτα.
Ο Ben μου έφερε ενα πιάτο με ομελέτα, αλλα εγω αρνήθηκα, επειδή ο Ben δεν ήταν διάσημος για το ταλέντο του στην μαγειρική.
Ακούμπησα το κεφάλι μου στον ώμο του Danny και έκλεισα τα ματιά μου. Τα χέρια του Oli χάιδευαν τα μαλλιά μου, καθώς τα δάκρυα μου χαλούσαν το μπλουζάκι του Danny.
Ήθελα τους κολλητούς μου. Μπορεί να φαίνομαι σαν πεντάχρονο, αλλα τους χρειαζόμουν. Εκατομμύρια ανθρώπων θα πέθαιναν να είναι στην θέση μου, με δυο συγκροτήματα της hardcore μουσικής στο σπίτι των Of Mice And Men, αλλα δεν θα καταλάβαιναν ποσο δύσκολο είναι να τους χάνεις και να μην μπορείς να τους δεις απο κοντά για ενα τεράστιο χρονικό διάστημα.
Ανέβηκα στα δωμάτιο μου και άρπαξα, ξανά, το άλμπουμ. Φωτογραφίες απο μένα και τα παιδιά, στην παραλία, στην Disneyland, στα γενέθλια μας. Σε κάποιες ήταν κι αλλα συγκροτήματα, με τα οποία γίναμε φίλοι, όταν τα παιδιά με πήραν ,μια φορά, στο Warped Tour.
Μια φωτογραφία που με έκανε πνίγω στα ίδια μου τα δάκρυα, ήταν εκείνη που έβγαλε ο Phil,όταν ο Alan ήταν νοσοκομείο.
Ήμασταν όλοι λυπημένοι, αλλα την ίδια στιγμή πετούσαμε απο χαρά.
Μια αλλη ήταν στην αποφοίτηση μου. Τα παιδιά είχαν σηκωθεί όρθιοι στις καρέκλες τους και ούρλιαζαν τόσο δυνατά σαν να ήταν σε αγώνα ποδοσφαίρου. Η πιο γέλια στιγμή ήταν ο Tino έβγαλε το μπλουζάκι του και έδειξε σε ολους το γυμνό του στήθος, στο οποίο είχε γράψει με μεγάλα γράμματα We love Isy!!!

•••••••••
Το τραγούδι απο πανω λέγεται Somewhere,Someone των Asking Alexandria και η φωτογραφία είναι του συγκροτήματος.
Έχω τρεις ρωτήσεις για εσάς:
1.Σας αρέσει η ιστορία μέχρι εδώ;
2.Ξερει καποιος τι είναι αυτο το Wattmas; Μπορεί καποιος να μου το εξηγήσει;
3.Τι θα λέγατε αν έκανα ενα Q&A;

Love you guys! ❤️

My Best FriendsWhere stories live. Discover now