Öpücük

10K 345 34
                                    

Begenmeniz ve yorum yapmanız dileğiyle iyi okumalar.

Tabi ki yaptığı o şeyden sonra eskisi gibi
olamazdik olmazdim ki zaten ne demek dudağa vurmak nee yaa tam dudağıma vurmuşken amcamın odaya girmesine ne demeli Peki abimin üstüne yürümesine abimin de korkudan yuz ifadesine gülmekten kendimi yataktan yere atmıştım.

Amcam odadan çıkarken abimde kendine geliyordu ben ise hala abimin yuz ifadesini düşünüp kahkaha atıyordum napabilirim çok komikti. Yavaş yavaş gülmem kesildiğinde yerden kalktim. Yatagimin üstüne bağdaş kurarak abimin yanina oturdum. Fazla ciddi duruyordu gülmemi kızmıştı acaba yoksa amcama mi?

"Birs-" sorumu tamamlamadan dudaklarimin üstünde hissetiğim baskıyla gözlerim acilabildigi kadar açıldı. Abimin dudakları kıpırdamadan dudaklarimin üzerindeydi ve ben şoktan hareket etmiyordum.

Kendime geldigimde abimi hızla kendimden uzaklastirdim. Napıyordu abim öz kardeşini dudaktan öpüyordu. İnanmıyordum abimin bu yaptığına.Ne olmuştu abime bu aralar sanki gözleriyle, hareketleriyle birşey anlatmaya çalışıyormuş gibiydi ve ben gerçekten korkuyordum.

Abim bana bakmadan hızla odadan çıkarak gitmişti. Ben hala ciddi anlamda şoktan çıkamamıştım. Abim öz abim herşeyim dediğim abim beni öpmüştü. Aklım almıyordu. Kalbim nasıl da hızlı atıyordu bize birşeyler oluyordu. Abime artik abi demek gelmiyordu icimden samet demek istiyordum.

Bir an önce kendimize gelmeliydik. Yavaş hareketlerle yerimden kalkarak banyoya ilerledim. Elimi yüzümü yıkayamaliydim.

Yavaşça odamdan çıkıp salonda tek oturan amcamin yanina geçtim. Samet yoktu şuan olmasını da istemiyordum. Ama kalbim benden bağımsız nerde olduğunu sormuştu bile.

" Bende bilmiyorum Nur sinirle evden çıktı gece beklemeyin beni dedi"

Gelmeyecekti iste bu gece de iki gecedir gelmiyordu. Umursamamaya çalışarak tebessüm etmeye çalıştım.

*************
1 Hafta sonra

Bir haftadir Samet eve gelmemişti. Gelmeyi bırak aramamıştı bile bende amcama sormamistim o umursamıyorsa bende umursamazdım demeyi çok isterdim ama umursuyordum ama sormaya çekiniyordum daha bir sure gelmeyecek cevabını duymak istemiyordum. Geceleri dışarı çıkmıştım. Amcam Samet'i arayıp dışarı cikacagimi söylemişti ama Samet 'kendi bilir' diyerek hemen kapatmıştı.

Yine onsuz bir gece geçireceğimi bildiğim için gözlerimi kapatarak uykuya kendimi teslim ediyordum ki kapımın açılma sesini duyana kadar.

Bu saate kim gelebilirdi ki odama ah tabi ki amcam gelmişti.

Kafamı rahat yastigimdan kaldırıp gelen amcama baktığımda yanıldığımı anladım.

Simdi niye gelmişti?

Bir hafta sonra niye gelmişti ki?

Abim. (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now