Mert

6.4K 239 20
                                    


Samet? Onun ne işi vardı burda kahretsin 1 aydan sonra onu görmek değişikti.

Kızgındım eve hemde fazlasıyla beni bırakısı haftalarca onsuz kalışım bunlar hemen unutulacak seyler degildi. Kızgın olsam da aşırı çok özlemiştim. Eskisi gibi sarılmak istiyordum, berbaber uyumak, beraber gülmek istiyordum. 


Peki o suan napıyordu? Güzel hatta fazla güzel olan kızla kahkaha atıyordu ben onu düşünürken o bensiz gayet mutluymus. Ne samet ne de ondan bir kac öte de oturan Mert görmüştü geldiğimi tam arkamı dönüp gidecekken Allah'ın cezası garsonun sesiyle oldugum yerde kaldım.

''Hoşgeldiniz hanımefendi''

ahh çıldıracaktım sanane be adam hoşgelip gelmediğimden Garsonun sesiyle bana dönen bi çift göze kafamı kaldırarak utangac bir şekide baktım. 

Görmüştü kaçacagımı kafamı samete cevirdigimde hala kızla gülüyordu beni fark etmemişti bile. 

Bende görmemiş gibi yaparak benim için kalkan Merte yaklastım. Merte kollarımı uzattıgım da beni sıcacık bedeninin içine almıştı. Uzun zaman olmuştu bir yakınıma sarılmayalı Mertten ayrılmaya calıstıgımda daha sıkı sarılarak kokumu içine cekmeye devam ediyordu. 1 dakika daha öyle durdugumuzda ikimiz de bu halimize gülüp yerlerimize oturduk. 


Gözüm Samete kaydıgında kızın dudaklarına yaklasıyordu Allah kahretsin öpüşmezlerdi degil mi? 

ah bananeydi ki bu, bu içimde ki acının sebebi neydi dolan gözlerimle o sahneye bakamayacagım için kafamı yere egdim.

Canım neden acıyordu kahretsin? 

Birden elimin sıcak bir elle tutudugunu hissettiğimde buğulaşmıs gözlerimle elimi sıcacık kavramıs Merte baktım.


O kadar içtenn bakıyordu ki o kadar degişik bakıyordu ki gözlerinde kaybolmamak elde değildi. Derin bakıyordu içine hapsedercesine bu aramızdaki elektiği bitirmek için 

'' Yaa beni aç mı bırakacaksın burda '' diye gülerek sızlanmaya baslamıstım.

Bu halime kahkaha atarak '' Az değilsin '' diyerek elini elimden çekti. Elimin üstünden kaldırdıgı elini garsonu çağırarak kullanmıstı.

'' Siparişleriniz efendim'' diyerek elindeki küçük not defteriyle yanımıza gelen genc garsona aklımdan gecenler söyleyerek siparişlerimi verdim. Mertte istediklerimden isteyerek garsonu göndermişti. 

Gözüm Sametlerin masasına kaydıgında kalkmış olduklarını gördüm. Ne zaman kalkmışlardı?  Ben kalktıklarını nasıl görmemiştim? Arkamı dönerek çıkıs kapısına baktım Yeni çıkıyorlardı Sametin eli kızın belinde cafeden cıktılar.


Allah kahretin bananeydi banane Abim bile değildi benim yabancıydı benim için belli ki o çoktan bu durumu kabullenmişti. Peki peki ben neden onsuzluğu kabullenemıyordum. 


Yemeklerimizi yiyerek cafeden dısarı cıkarak Mertle arabaya bindik.  Bize gidiyorduk Mert amcamı geldiğinden beri görmemişti. Önceden tanıstıkları için samimilerdi. Arabadan inerek merti bekledim yanıma gelerek elini omuzuma attı gülerek önüme dondum ki kahretsin bunlarda nerden çıkmışlardı takip mi ediyolardı ne artık?


Abim. (DÜZENLENİYOR)Onde histórias criam vida. Descubra agora