Yakınlaşma

9.7K 312 54
                                    

Hadi ama yatağım ne zamandan beridir bu kadar sert olmuştu. Peki yatağımın ne zamandan beri seyrek seyrek tüyleri vardı. Uzandığım şeyin yatak olup olmadığından emin olmak için güzel uykumdan gözlerimi hafifçe açarak üstünde uzandığım şeye baktım.

OMG!!!!!

Abim mi?

Abimin benim yatağımda ne işi vardı?

En önemlisi;

Benim abimin üstünde ne işim vardı?

Kendimi abimin üstünden atmaya çalışıyordum atamıyordum bir türlü abimin belimde ki eli herşeyi zorlaştırıyordu. Bir kaç kez daha denememe ragmen başarılı olamıyordum. Aklıma birşeyin gelmesiyle yavasça abimin kulağına yaklaştım üstünde uyuduğum için yakındık.FAZLA YAKIN

'' Samett beni kaçırıyorlarr samaettt'' Samet mi? Abime ismiyle mi hitap etmiştim ciddi ciddi yaniii

'' Nerdelerr lann kimsee alamaz seni vermemm kimseeyee dahaa anne babaa olacazz laannn!!''

Khakaha atmaktan kendimi yere atmıştım artık abim yataktan fırlamış deli gibi bağırıyordu abim yaptığım şakayı anladığında yavasca üzerime gelmeye başladı hadi ama abi öyle bakma baya sexi oluyorsun Sexi mi Allahım ne oluyor bana bugünn

''Gel bakayım buraya sümüklü seni'' sesi fazla mı sinirli çıkmıştı yok canım ne sinirlisii abim git gide yaklaşıyordu bende git gide korkudan ölüyordum.

''Abiiii sen anne baba olacaz dedinn aaa ayıpp'' anne baba olacak ne alakaydı be doğru ya abim evlenmek istiyordu yanii VERMEM abimii kimseye vermem evlenemez asla evlenirsede sadece benimle evlen- yani mecaz anlamda hani o şey kısknamma şeyi anlamında tamam siktir edin.

''Ş-şey ben ö-öyle demek i-isteme-dim''
hahaha abim kekelemiştii benim ABİM kekelemişti olduğum durumu unutarak kahkaha atmaya basladım kahkahalarımı durduramıyordum.
Benim gülmemle abim de gülmeye baslamıştı şimdi o da kahkaha atıyordu benim gibi hımm demek öylee

''Komik mi tatlım?'' tatlım mı allah belanı vermesin Nur tatlım ne tatlım ne ABİ demek varken tatlım ne abimde durumumu anlamış olacak ki sinsi sinsi yaklaşmaya basladı yok benim psikologa görünmem gerek
''tatlım mı dedin sen bakayım''

geri geri gidiyordum neden oda daha fazla büyük değildi veya büyüktü saçmaliyorum şuan " sacmalama tabi ki öyle birşey demedim yanlış duydun hem, hem boynuuum çok ağrıyor yaa"
yalan değildi o gerçekten boynum çok ağrıyordu belki dun gece koltukta uyuduğum içindir.

"Masaj yapmami ister misin güzelim"

Tabi ki isterdim neden istemeyeyim sonuçta çok yakisi- ne diyorum ben gerçekten psikologa görünmem gerek abime karşı duydugum duygular normal değil çünkü.

Ne zaman yatagima uzandigimi abiminde masaj yapmaya başladığını bilmiyorum. Aklıma gelen ilk soruyla kendimi hızla abime döndürdüm. Döndürmez olaydım bu kadar yakınlık kalp ritmimi değişiyor.
"B-ben " neden devamını söyleyemiyordum dilim tutulmustu resmen samet de masajı bırakmış beni izliyordu.

"Sen, evet sen" yaklaşıyordu samet bana yaklaşıyordu kalp atışlarımi duymamasi imkansizdir. Napiyorduk biz şuan abim o benim öz abim peki şuan yaklaşmamiz neydi?

Dudaklarimin üstünde hissetiğim baskiyla neye ugrasigimi şaşırdım.

Kapının bir anda acıkmasiyla hayatımın tekrar eski düzene girdiğini anladım.

Bu yaptığımızdan sonra herşey eskisi gibi olabilir miydi ki?

Biraz geç oldu kusura bakmayın umarım. beğenisiniz yazım hataları olabilir baştan özür dilerim.


Abim. (DÜZENLENİYOR)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora