twenty nine: where r u?

2.8K 236 197
                                    

Shawn: iki haftadır ortalarda görünmüyorsun

Shawn: seni merak ediyorum

Shawn: özür dilerim bebeğim

Shawn: çok sinirliydim

Shawn: lütfen affet

Shawn: ellie lütfen

Shawn: mavi tikleri daha fazla görmek istemiyorum

Shawn: günlerdir ağlıyorum ve

Shawn: camila resimleri paylaştı

Shawn: artık herkes ilişkimizi biliyor

Shawn: ve dediğim gibi oldu

Shawn: iki hayranımın intihar haberleri geldi

Shawn: kalbim çok acıyor ellie

Shawn: kalbimi bir tek sen onarabilirsin

Shawn: sana ihtiyacım var ve

Shawn: sen yoksun

Shawn: hiç kimse nerede olduğunu bilmiyor

Shawn: yoksa gittin mi?

Shawn: siktir oraya geliyorum

Shawn telefonu kitleyip koşarak evden dışarı çıktı ve arabasına bindi. Gaza hızla bastığında vücudu geriye atılsa da umursamadı, sevdiği kızın burada olduğuna emin olmalıydı.

Evlerinin önüne geldiğinde park etti. Koşarak kapının önünde durdu ve zile bastı. Birkaç dakika boyunca kimse açmadığında sağ tarafta açık olan pencereye gözü ilişti. Biraz yüksekti, tırmanması zor olacaktı.

Eski duvarda olan çıkıntıya ayağını koyup pencerenin kenarına tutundu. Yavaşça kendini yukarı çektiğinde vücudunu içeri attı. Derin bir nefes alarak etrafa bakındı.

"Ellie?" Cevap gelmediğinde içini daha da sarmıştı korku. Tüm odalara teker teker girdi. Sonunda Ellie'nin odasına girdiğinde gözlerini yaşartan manzarayla karşılaştı.

Duvarlarını kaplayan posterleri... hepsini yırtmıştı. Bazılarında tırnak izleri vardı. Şaşkınlığını gizlemek için eliyle ağzını kapadı Shawn ve gözyaşlarının akmasına izin verdi. Gözü yatağının üstündeki pembe zarfa kaydı. Hışımla zarfı açtı ve üzerinde Shawn'a... yazan kağıdı okumaya başladı.

Hayatım boyunca ruh eşimi bekledim Mendes. İki yıl önce seni tanıdığımda işte buldum dedim. Hayatımın anlamını bulmuştum.

Seninle milyonlarca kez iletişime geçmeye çalıştım. Binlerce fotoğraf paylaştım, tweet attım. Umudumu kaybettiğim an o yorumu attın. O anda hayatım değişti. Konuşmaya başladık.

Beni gıcık ediyordun ama umrumda değildi. Eğer evleneceksem evleneceğim kişi sen olmalıydın, sensiz hiçbir şeydim ben. Sevgimin karşılığını aldığımsa çok mutlu olmuştum. Ama sonra ne olduğunu anlamadan benden uzaklaştın. Bakışların eskisi gibi değildi.

Uyuşturucu gibiydin. Bana ne kadar zarar versen de seni bırakamıyordum Mendes. Ama iki hafta önce olandan sonra bir daha asla yüzüne bakmak istemedim.

Seni seviyorum Shawn Peter Raul Mendes. Seni her şeyinle seviyorum. Kusursuz kelimesinin tanımı olman hoşuma gidiyor. Kusursuzluğun sahibi olmak hoşuma gidiyor. Kendine iyi bak

-Ellie

Shawn gözyaşlarını silerek aralık tuvalet kapısına yaklaştı. Titreyerek kapıyı açtığında, Ellie'nin küvette uzanan hareketsiz bedeniyle baş başaydı.

Size kötü bitircem demiştim

Açıkcası hayatınızı adadığınız adamın size olan bakışları değişse ve sizi evinden kovsa ne yapardınız? Ben şahsen intihar edebilirdim. Canım çok yanıyorsa yapardım.

Bir dahaki bölüm final lol

blue ticks | mendes (✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin